reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja mam dzisiaj takiego spida do sprzątania jak przed okresem. Za 6 godz. będe pokazywać moje cacko u gina, z tego stresu już mnie chyba nawet głupawa dopadła. Wiśnie zaprawiłam, ogórki też, gołąbki na obiad gotowe. Jebca dostanę chyba:oo2::o:wściekła/y:
Jak tak dobrze ci idzie zapraszam do mnie bo u mnie zupełny spadek formy i ciągle zmęczenie... Daj znać po wizycie

reklama
Ja dzisiaj na 17.15 , ciężkie chwilę przede mną - w tamtym tygodniu beta spadła z 5846 do 4938 po 48h więc czuje że nie dostanę dobrych wiadomości:( czuje się świetnie i jest mała iskierka ,licze na cud. Trzymajcie kciuki.
Trzymam mocno, może to błąd laboratorium skoro czujesz się dobrze i nie plamisz ani nic.
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie, czy słyszałyście serduszko swojego dziecka? Ja oczywiście wyczytałam już, ze na początku ciąży jest to „niezdrowe”, ze to mocniejsze fale i powinno się tylko oglądać. Ja słyszałam już w 8tyg, zastanawiam się czy lekarze rzeczywiście się tego wystrzegają czy to normalne?
Ja tylko widziałam, taki biały pulsujący punkcik. Lekarz nie uruchamiał odsłuchu...
Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
Ja dzisiaj też wstałam tylko raz, gdzie zwyczaj zaliczam kilka kursów :) Myślę, że to nie powinien być powód do zmartwień :)
@dombro26 wyrazy współczucia i dużo siły
emoji852.png

@gaya11 trzymam kciuki za wizytę
emoji106.png

A ja dziś mam wizytę u lekarza z tego pakietu na 14. Zobaczymy kto to i jak to będzie wygląda w ogóle bo może jak lekarz będzie fajny to zostanę i tam będę ciążę prowadzić
emoji5.png
zamaist prywatnie chodzić i grubą kasę płacić. Miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie co dziś wizytują
emoji4.png
emoji106.png
W takim racie kciuki zaciśnięte za wizyte ;) czekamy na same dobre wieści :)
Mnie tez przestalo cisnac i spie jak niemowle cale noce.

Dziewczyny - ja dzisiaj prosze o kciuki i modlitwe za moja ukochana bratanice, ktora niedlugo bedzie miala operacje. Nie bede calej jej historii opowiadac, bo jest smutna i dluga (ur. w 30tc z waga 1100g), przeszla tak wiele i co jakis czas dzieja sie niefajne rzeczy tak jak teraz :( co do dzisiaj to skopiuje tekst zebyscie wiedzialy co ja czeka...
" Ma 15 cm torbiel w otrzewnej a dren z zastawki w środku. Cały plyn mózgowy zbiera sie w tej torbieli. Ma prawie litr plynu w brzuszku. Teraz jestesmy w domu poniewaz Patrycji stan jest ogolnie dobry : nie wymiotuje, normalne zachowanie bez cech nadciśnienia srodczaszkowego, brzuszek pomimo takiej ilosci plynu nie jest tkliwy i nie boli. Neurochirurg zadecydowal, ze mozemy weekend przeczekac w domu a w poniedziałek idziemy na planowa operacje. Spróbują najpierw laparoskopem to przebic i chca znalezc inne miejsce w otrzewnej na dren. Jezeli okaze sie, ze tam jest duzo zrostow przekladaja dren do serca.
1f641.png
"
Jezeli ktoras chce poznac Pati i jej historie to zapraszam tutaj Link do: Pomagamy Patrycji

Kciuki zaciśnięte z całych sił.. Musi się wszystko udać i dobrze skończyć

@gaya11 nie stresuj się chociaż u mnie podobnie przed wizytą bo miejsca nie moge sobie znaleźć a przed wejściem do gabinetu to mam chyba ciśnienie 800[emoji3] [emoji3] trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dziś i w najbliższych dniach

Hej

My na weekend byliśmy w Koszalinie z córka na zawodach. Trochę nad morzem reszta na torze.
Powiedzieliśmy jej i nasza małpka nie dowierza że będzie miała rodzeństwo. A że jutro wizyta to zabiorę ją że sobą:)

Co do siusiania w nocy to ja min 2 razy a w dzień w miarę .

Dzisiaj 10 t 4 D

@gaya11 jak masz tyle energii to wpadnij bo u mnie jakąś niemoc masakryczna.

Ja mam dzisiaj takiego spida do sprzątania jak przed okresem. Za 6 godz. będe pokazywać moje cacko u gina, z tego stresu już mnie chyba nawet głupawa dopadła. Wiśnie zaprawiłam, ogórki też, gołąbki na obiad gotowe. Jebca dostanę chyba:oo2::o:wściekła/y:
Wooow :) chodź i mi też ugotuj :)
Ale tak serio, nie przemęczaj się ;)

Zapraszam do mnie [emoji6] bo ja mam lenia jedynie wieczorami kop energetyczny mnie dopada. Szykuje się już na wizytę.

@julia2s trzymam kciuki mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] straszne, że takie małe dzieciątko musiało tyle przejść :(

@IrenaX bądź silna. Wierzę, że szybko będziesz w następnej ciąży i Aniołek powróci do Ciebie :)

@Baffi26 piękny tekst. Podziwiam Cię za odwagę

U mnie ciężka noc, bo mała się budziła kilka razy przez zęby i źle przez to spałam. Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które mają czas czytać. Ja przy mojej córce niestety nie mam czasu, a kiedyś dużo czytałam. Ciągle na mnie czeka labirynt duchów Zafona ;)

Dziękuję!

Dziękuję,na pewno się odezwę jak będę miała więcej informacji. Najbardziej zastanawia mnie spadek bety aż o 1000 w 48h.. nigdzie nie mogę znaleźć takiego przypadku :/ tym bardziej że nie plamilam ani nic z tych rzeczy..
ja jak miałam diagnozę ze moje bobo umarlo miałam bete 17442 a po 38 godz spadla do 140000

reklama
ehhhh.....jak Ci zazdroszczę. Ja to kompletnie nie nadaję się do niczego, zupleny spadek mocy

Do góry