reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ale co powiedział gin?
Musiałam rozmawiać przez sekretarkę jego, przekazała ze kazał zabrać wyniki bety i zgłosić się rano na oddział. Nic więcej nie wiem. Myśle, ze chca skontrolować sytuacje, a w najgorszym wypadku pewnie dadzą tabletki ;( jezu ;( Boże zeby była jeszcze jakaś szansa dla mnie i dla fasolki.... zeby się pokazała ;(

@IrenaX najważniejsze, że będziesz pod opieką w szpitalu. Narazie się nie bój i staraj nie denerowować. Nikt twojej ciąży nie przekreślił. Może będzie tak jak u wioli i maluszek się pojawi [emoji5]
Dalej bardzo mocno trzymam kciuki

Byłam u gina 28 czerwca na usg wyszło puste jajo plodowe a 7t 4 d jak widać a załączonym zdieciu a wczoraj już był zarodek i tętno ale usg pokazało 6t5d ..bety nie badalam wcale
U mnie wyglada tak... ale ja w tym pęcherzyku coś widze, może sie myle, ale lekarz tez stwierdził ze może w tym miejscu sie coś pojawić - widzicie taka kreseczkę u góry? Tylko właśnie ta beta... gdybym jej nie robiła czekałabym po prostu do wizyty 12.07 ;(

Załączniki

• 837F9CBC-A276-4944-8DDC-0458B1D3941F.jpeg
    837F9CBC-A276-4944-8DDC-0458B1D3941F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 105
Musiałam rozmawiać przez sekretarkę jego, przekazała ze kazał zabrać wyniki bety i zgłosić się rano na oddział. Nic więcej nie wiem. Myśle, ze chca skontrolować sytuacje, a w najgorszym wypadku pewnie dadzą tabletki ;( jezu ;( Boże zeby była jeszcze jakaś szansa dla mnie i dla fasolki.... zeby się pokazała ;(
Przykro mi,że przez to przechodzisz. Pamiętaj,że nikt nie poda Ci nic nie będąc pewnym diagnozy. Na pewno jutro zbadają Cię porządnie i wtedy stwierdza co dalej. Musisz być silna, to bardzo trudne chwile, ale tak się po prostu czasem dzieje... A my nie mamy na to ŻADNEGO wpływu. Czy Twój mąż pojedzie jutro z Tobą?

Trzymam za to kciuki z całych sił, zeby Twoje maleństwo się pokazało piękne i zdrowe

U mnie wyglada tak... ale ja w tym pęcherzyku coś widze, może sie myle, ale lekarz tez stwierdził ze może w tym miejscu sie coś pojawić - widzicie taka kreseczkę u góry? Tylko właśnie ta beta... gdybym jej nie robiła czekałabym po prostu do wizyty 12.07 ;(
Coś tam jest widać.ale fakt beta za wolno przyrasta. Jutro Cię dokładnie zbadaja,trzymam kciuki
A ile ten pęcherzyk miał mm?

Przykro mi,że przez to przechodzisz. Pamiętaj,że nikt nie poda Ci nic nie będąc pewnym diagnozy. Na pewno jutro zbadają Cię porządnie i wtedy stwierdza co dalej. Musisz być silna, to bardzo trudne chwile, ale tak się po prostu czasem dzieje... A my nie mamy na to ŻADNEGO wpływu. Czy Twój mąż pojedzie jutro z Tobą?
Na szczęście dzisiaj wraca i pojedzie ze mna

reklama
Do góry