reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ale co powiedział gin?
Musiałam rozmawiać przez sekretarkę jego, przekazała ze kazał zabrać wyniki bety i zgłosić się rano na oddział. Nic więcej nie wiem. Myśle, ze chca skontrolować sytuacje, a w najgorszym wypadku pewnie dadzą tabletki ;( jezu ;( Boże zeby była jeszcze jakaś szansa dla mnie i dla fasolki.... zeby się pokazała ;(

@IrenaX najważniejsze, że będziesz pod opieką w szpitalu. Narazie się nie bój i staraj nie denerowować. Nikt twojej ciąży nie przekreślił. Może będzie tak jak u wioli i maluszek się pojawi [emoji5]
Dalej bardzo mocno trzymam kciuki

Byłam u gina 28 czerwca na usg wyszło puste jajo plodowe a 7t 4 d jak widać a załączonym zdieciu a wczoraj już był zarodek i tętno ale usg pokazało 6t5d ..bety nie badalam wcale
U mnie wyglada tak... ale ja w tym pęcherzyku coś widze, może sie myle, ale lekarz tez stwierdził ze może w tym miejscu sie coś pojawić - widzicie taka kreseczkę u góry? Tylko właśnie ta beta... gdybym jej nie robiła czekałabym po prostu do wizyty 12.07 ;(

Załączniki

• 837F9CBC-A276-4944-8DDC-0458B1D3941F.jpeg
    837F9CBC-A276-4944-8DDC-0458B1D3941F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 100
Musiałam rozmawiać przez sekretarkę jego, przekazała ze kazał zabrać wyniki bety i zgłosić się rano na oddział. Nic więcej nie wiem. Myśle, ze chca skontrolować sytuacje, a w najgorszym wypadku pewnie dadzą tabletki ;( jezu ;( Boże zeby była jeszcze jakaś szansa dla mnie i dla fasolki.... zeby się pokazała ;(
Przykro mi,że przez to przechodzisz. Pamiętaj,że nikt nie poda Ci nic nie będąc pewnym diagnozy. Na pewno jutro zbadają Cię porządnie i wtedy stwierdza co dalej. Musisz być silna, to bardzo trudne chwile, ale tak się po prostu czasem dzieje... A my nie mamy na to ŻADNEGO wpływu. Czy Twój mąż pojedzie jutro z Tobą?

Trzymam za to kciuki z całych sił, zeby Twoje maleństwo się pokazało piękne i zdrowe

U mnie wyglada tak... ale ja w tym pęcherzyku coś widze, może sie myle, ale lekarz tez stwierdził ze może w tym miejscu sie coś pojawić - widzicie taka kreseczkę u góry? Tylko właśnie ta beta... gdybym jej nie robiła czekałabym po prostu do wizyty 12.07 ;(
Coś tam jest widać.ale fakt beta za wolno przyrasta. Jutro Cię dokładnie zbadaja,trzymam kciuki
A ile ten pęcherzyk miał mm?

Przykro mi,że przez to przechodzisz. Pamiętaj,że nikt nie poda Ci nic nie będąc pewnym diagnozy. Na pewno jutro zbadają Cię porządnie i wtedy stwierdza co dalej. Musisz być silna, to bardzo trudne chwile, ale tak się po prostu czasem dzieje... A my nie mamy na to ŻADNEGO wpływu. Czy Twój mąż pojedzie jutro z Tobą?
Na szczęście dzisiaj wraca i pojedzie ze mna

reklama
Do góry