reklama
karolina921
Fanka BB :)
@IrenaX doskonale rozumiem twój strach. Też przez to przechodziłam, ale skoro być może są jakieś wątpliwiści czy wszystko przebiega jak powinno to trzeba się z tym zmierzyć. Zadzwoń do gina tak jak Ci mówił. Samo pocieszenie i nadzieja mogą nie wystarczyć. Trzeba teraz dowiedzieć się czy według niego jest ok i co dalej. Wszystkie mocno za Ciebie trzymamy kciuki, ale lekarzami nie jesteśmy. Ściskam Cię mocno i dużo siły bo robisz to wszystko dla fasolki [emoji8]
IrenaX
W poniedziałek 25.06Irena a kiedy miałaś ta betę 1200?
A widziałaś już pęcherzyk, ze jest w macicy?W poniedziałek 25.06
Caitlyn
Najlepsze będą oczywiście domowe sposoby, jak syrop z cebuli, cytryny i miodu, czy mleko z czosnkiem itp.Dziewczyny bo wiem że któreś z Was były przeziębione. Co bralyscie? Bo mnie gardło boli i chyba idzie mi temperatura
Z aptecznych rzeczy - bez recepty - firma *spam* ma syrop i tabletki do ssania na lekkie przeziębienie dla ciężarnych. Wiem, że dziewczyny tu pisały o jakimś sprayu na gardło, ale nie wiem jakiej firmy, to już musi się ktoś za mnie wypowiedzieć.
wiola1198
Byłam u gina 28 czerwca na usg wyszło puste jajo plodowe a 7t 4 d jak widać a załączonym zdieciu a wczoraj już był zarodek i tętno ale usg pokazało 6t5d ..bety nie badalam wcaleWiola u Ciebie co było nie tak, ze stwierdzili puste jajeczko? Beta nie wzrastała czy jak? Matko tak się boje ;(
Załączniki
ForgetMeeNot
No i co... jutro na oddział ;( ja piernicze ;(
Ale co powiedział gin?
reklama
karolina921
Na gardło najlepszy jest spray argentin-tDziewczyny bo wiem że któreś z Was były przeziębione. Co bralyscie? Bo mnie gardło boli i chyba idzie mi temperatura