reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@IrenaX doskonale rozumiem twój strach. Też przez to przechodziłam, ale skoro być może są jakieś wątpliwiści czy wszystko przebiega jak powinno to trzeba się z tym zmierzyć. Zadzwoń do gina tak jak Ci mówił. Samo pocieszenie i nadzieja mogą nie wystarczyć. Trzeba teraz dowiedzieć się czy według niego jest ok i co dalej. Wszystkie mocno za Ciebie trzymamy kciuki, ale lekarzami nie jesteśmy. Ściskam Cię mocno i dużo siły bo robisz to wszystko dla fasolki [emoji8]

Dziewczyny bo wiem że któreś z Was były przeziębione. Co bralyscie? Bo mnie gardło boli i chyba idzie mi temperatura

Dziewczyny bo wiem że któreś z Was były przeziębione. Co bralyscie? Bo mnie gardło boli i chyba idzie mi temperatura
Najlepsze będą oczywiście domowe sposoby, jak syrop z cebuli, cytryny i miodu, czy mleko z czosnkiem itp.
Z aptecznych rzeczy - bez recepty - firma *spam* ma syrop i tabletki do ssania na lekkie przeziębienie dla ciężarnych. Wiem, że dziewczyny tu pisały o jakimś sprayu na gardło, ale nie wiem jakiej firmy, to już musi się ktoś za mnie wypowiedzieć.

Wiola u Ciebie co było nie tak, ze stwierdzili puste jajeczko? Beta nie wzrastała czy jak? Matko tak się boje ;(
Byłam u gina 28 czerwca na usg wyszło puste jajo plodowe a 7t 4 d jak widać a załączonym zdieciu a wczoraj już był zarodek i tętno ale usg pokazało 6t5d ..bety nie badalam wcale

Załączniki

• IMG_20180705_172713.jpg
    IMG_20180705_172713.jpg
    771,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry