reklama
Semifreddo
Aktywna w BB
@raz_dwa_trzy w takim razie mój musi być dzielny i też pójdzie ( chce ale nie wiem, czy jest świadomy jak to będzie wyglądać )
karolina921
Fanka BB :)
To czekamy na wieści od gina. Beta faktycznie mimo wszystko niska [emoji57]Mam betę... chyba coś jest nie tak wczoraj 4086 dzisiaj tylko 5161 nie wiem co o tym myśleć, zaraz bede dzwonić do mojego ginekologa, bo kazał skonsultować wynik niższy niż 8 tysięcy tak strasznie się boje ;(
Darsi
Przebrnelamale Wy plodzicie tych postow
Wszystkim z pozytywnymi wieściami ogromnie gratuluję, super i niech okruszki dalej się tak rozwijają?
IrenaX jak beta? Musisz uzbroić się w cierpliwość na pewno będzie dobrze.
A ja od wczoraj po południa mam zgon. Dzisiaj musiałam zwolnić się z pracy bo nie dałam rady. Pierwszy raz zdarzyło mi się w pracy zwymiotowac. Dzisiaj mdłości mam okropne i do tego ból żołądka-jakby coś na nim zalegalo. Do tego brak sił. A jak się zwalnia łam to już 2 osoby zapytał czy czasem w via y nie jestem więc w pon zamierzam już kierowniczce powiedzieć.chcialam cały czas pracować ale jak to ma tak wyglądać to będę zmuszona wziąć l4 bo nie wyrobię. Ale może to że względu na dzisiejszy okropny upał. Do tego totalny brak apetytu
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za jeszcze dzisiejsze i jutrzejsze wizyty.
Ja też się jutro wizytuje.
Wszystkim z pozytywnymi wieściami ogromnie gratuluję, super i niech okruszki dalej się tak rozwijają?
IrenaX jak beta? Musisz uzbroić się w cierpliwość na pewno będzie dobrze.
A ja od wczoraj po południa mam zgon. Dzisiaj musiałam zwolnić się z pracy bo nie dałam rady. Pierwszy raz zdarzyło mi się w pracy zwymiotowac. Dzisiaj mdłości mam okropne i do tego ból żołądka-jakby coś na nim zalegalo. Do tego brak sił. A jak się zwalnia łam to już 2 osoby zapytał czy czasem w via y nie jestem więc w pon zamierzam już kierowniczce powiedzieć.chcialam cały czas pracować ale jak to ma tak wyglądać to będę zmuszona wziąć l4 bo nie wyrobię. Ale może to że względu na dzisiejszy okropny upał. Do tego totalny brak apetytu
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za jeszcze dzisiejsze i jutrzejsze wizyty.
Ja też się jutro wizytuje.
reklama
paulenka91
Irena a kiedy miałaś ta betę 1200?@IrenaX - dzwoń do tego giną. Kurcze rzeczywiście mały przyrost, a może jeszcze nie wszystko stracone. Dzwoń.