reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Mam betę... chyba coś jest nie tak :( wczoraj 4086 dzisiaj tylko 5161 :( nie wiem co o tym myśleć, zaraz bede dzwonić do mojego ginekologa, bo kazał skonsultować wynik niższy niż 8 tysięcy :( tak strasznie się boje ;(

reklama
@IrenaX kurczę, nie wiem co powiedzieć, ale koniecznie jak najszybciej to z nim skonsultuj :( Nadal trzymam kciuki mimo wszystko, że to tylko jakiś błąd laboratorium

Mam betę... chyba coś jest nie tak :( wczoraj 4086 dzisiaj tylko 5161 :( nie wiem co o tym myśleć, zaraz bede dzwonić do mojego ginekologa, bo kazał skonsultować wynik niższy niż 8 tysięcy :( tak strasznie się boje ;(
To czekamy na wieści od gina. Beta faktycznie mimo wszystko niska [emoji57]

Przebrnelamale Wy plodzicie tych postow

Wszystkim z pozytywnymi wieściami ogromnie gratuluję, super i niech okruszki dalej się tak rozwijają?

IrenaX jak beta? Musisz uzbroić się w cierpliwość na pewno będzie dobrze.

A ja od wczoraj po południa mam zgon. Dzisiaj musiałam zwolnić się z pracy bo nie dałam rady. Pierwszy raz zdarzyło mi się w pracy zwymiotowac. Dzisiaj mdłości mam okropne i do tego ból żołądka-jakby coś na nim zalegalo. Do tego brak sił. A jak się zwalnia łam to już 2 osoby zapytał czy czasem w via y nie jestem więc w pon zamierzam już kierowniczce powiedzieć.chcialam cały czas pracować ale jak to ma tak wyglądać to będę zmuszona wziąć l4 bo nie wyrobię. Ale może to że względu na dzisiejszy okropny upał. Do tego totalny brak apetytu

Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za jeszcze dzisiejsze i jutrzejsze wizyty.
Ja też się jutro wizytuje.

Wszystko ładnie rosło do 1200ml. Potem zaczęło wzrastać ale malutko :( czy ja nie mam już szans :( chce mi się płakać okropnie ;(

Wiola u Ciebie co było nie tak, ze stwierdzili puste jajeczko? Beta nie wzrastała czy jak? Matko tak się boje ;(

reklama
Do góry