reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki

reklama
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Tak strasznie mi przykro:( tez nie rozumiem niesprawiedliwości tego wszystkiego... trzymaj się ciepło, masz dla kogo żyć i znów się uśmiechać:*

Jejku @Baffi26 bardzo mi przykro :(( mocno Cię tule❤️ 3 maj się Kochana;(

To u mnie niby wg om 6t i kilka dni i dopiero był pęcherzyk :sorry2: ale myśle ze ciąża jest jeszcze młodsza, No chyba ze wszystko tak późno się rozwija :surprised: ale czy jeśli beta np wskazuje na 6t to ciąża i tak może być wcześniejsza?? Np z usg?
Nie wiem, niestety nie znam się na tyle :( najlepiej zapytać lekarza. Spokojnie, nie masz na nic wpływu, pamiętaj :)

Oooo, to praktycznie w tym samym czasie [emoji846] ja już się nie mogę doczekać, chciałabym już wiedzieć czy maluszek rośnie prawidłowo [emoji846]
Aaa, mam pytanko, z uwagi na to, ze to moja pierwsza ciąża to może wiecie kiedy na usg można zabrać tatę, bo mój już by chciał ale nie wiem czy już może być obecny?
Mój był już na pierwszej wizycie i lekarz go zawołał jak już stwierdził,że wszystko jest ok :)

Baffi trzymaj się... To okropnie co przeszłaś. Mam nadzieję i szczerze Ci tego życzę,że wszystko to to już przeszłość, a teraz będzie już tylko dobrze. Potrzeba czasu...

Mój był już na pierwszej wizycie i lekarz go zawołał jak już stwierdził,że wszystko jest ok :)

Ale był obecny przy usg??? [emoji846] chodzi mi o ten moment kiedy może być przy usg. Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy przyszły tata może być przy nim obecny.

@Baffi26 pisałam już na staraczkach ale jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć, ze bardzo, bardzo mi przykro Kochana i z całego serca życzę Ci siły, chcociaz jak czytam Twoja historie to podziwiam Cię za jej ogrom. Tule mocno.,.

reklama
Ale był obecny przy usg??? [emoji846] chodzi mi o ten moment kiedy może być przy usg. Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy przyszły tata może być przy nim obecny.

@Baffi26 pisałam już na staraczkach ale jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć, ze bardzo, bardzo mi przykro Kochana i z całego serca życzę Ci siły, chcociaz jak czytam Twoja historie to podziwiam Cię za jej ogrom. Tule mocno.,.
Forget od początku tata może być. I tak siedzi jakby z boku

Do góry