Hej Kochane,
Jezu dzisiaj czuje sie troche lepiej od strony zoladkowej, ale za to zabilabym kazdego na swojej drodze. Nerwy mi puszczaja niesamowicie. Wczoraj mialam telefon od poloznej i mam wizyte na Niedziele, oraz potwierdzone usg na 24 Lipca. Boje sie tego 12 tyg scanu bo mam leki odnosnie zdrowia dziecka, a zarazem nie moge sie doczekac.
@KasiaKaty Ja tez czasem mam na cos ochote, a potem tak mi zapach ni podpasuje, ze nawet nie sprubuje
Odnosnie mdlosci tez tak mam, ze mam jeden dzien lepiej, a potem wraca ze zdwojona sila. Pomaga mi troche imbir, woda z cytryna i biszkopty. Widze, ze bedziemy miala taka sama roznice miedzy dzieciaczkami?? Dominik chodzi juz do szkoly? Jest w Reception czy w Year 1? Szymon z Kwietnia wiec jest juz w Year 1.
@Minka_uk bardzo to smutne
Jaki Ty masz wplyw na zajscie w ciaze Twojej siostry? Wiesz, ja tez jakiegos wsparcia od mamy nie mam. Ona twierdzi, ze wychowala 4 dzieci bezpampersow i pralki wiec ja nie mam na co narzekac
@wiola1198 powodzenia dzisiaj Kochana
@raz_dwa_trzy cudowne wiadomosci!!! Wiem co czujesz bo jestem po poronieniu sama, ale ta ciaza nie ma nic wspolnego z poprzednia i tym razem wszystko nam obu sie ulozy
@ForgetMeeNot Nie przejmuj sie opryszczka jezeli nie jest to Twoja pierwsza. A jak pisalas mialas juz 8 m-cy temu wiec nie ma zagrozenia, dbaj tylko o higine i nic nie bedzie. Najlepiej to wcale jej nie dotykaj. Dziekuje za polecenie 'Slowika' cudownie mi sie ta ksiazke czyta!
@Kinga1979 witamy Cie najcieplej, rozgosc sie przed nami jeszcze wiele wspolnych miesieacy
@IrenaX Polecam balsam z Palmersa jak
@karolina921
Milego dzionka, ja sie zabiram za prace