reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@raz_dwa_trzy dziekuje, ze mnie uspokoilas...jak poloznej wspominalam I dzis lekarzowi to twierdzili, ze zupelnie normalne

@Caitlyn na pewno sie miesci, to ze dokladnie w 6tyg juz pulsowalo to I tak super! A mowia, ze druga ciaza jest juz spokojniejsza I szybciej leci...ja jestem wyjatkiem od tej "reguly" ;)
Miało być,jak nie *plamisz
Ah ten słownik [emoji28]

reklama
KasiaKaty hihi ja mam to samo. Pierwsza ciąża była idealna i niby wszystko już wiem i lata swoje mam a zachowuje się jak nastka fajnie że jest ta grupa i można się wzajemnie wspierać tudzież wyjaśniać watpliwosci

Sprawdziłam teraz dokładnie na usg, tętno 108 także tragedii raczej nie ma :)

No to ksiazkowo :)

A ja przesylam zdjecie mojej Barbary z jej piąteczką :) tak dla odstresowania :)
20180626_182042.jpg

A wlasnie.. .piątka piątką, ale nie mamy tu jeszcze na Lutówkach 2019 zadnych blizniakow...ciekawe na kogo padnie :)

Załączniki

• 20180626_182042.jpg
    20180626_182042.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 258
I u mnie tez Domcio czeka na braciszka....ja sie wstydze sama przed soba :( moja druga ciaza, bezproblemowa pierwsza, zaszlam od razu, wyniki swietne, nie pale, nie pije, uwazam na siebie, zero plamien, serduszko bilo w 6 tyg a ja sie Nadal martwie...eh ciezko życ z nerwica a co dopiero w ciazy chodzic ;)

Kto dzis jeszcze wizytuje? Zameldowaly sie juz wszystkie?

Baffi udalo Ci sie dotrzec dzis do lekarza?

Dziewczyny a slyszala ktoras cos od @Mixie?
Niestety z lekarzami u nas kiepsko jest co prawda 4 ale jedem przyjmuje prywatnie jeden to ukrainiec jest jakis nowy o ktorym nic nie wiem ale raz u niego bylam po operacji zeby sie dowiedziec kiedy moge sie zaczac starac o dziecko a on do mnie ze mam juz o tym zapomniec no i ten moj wiec kiepsko w dodatku przyjmuja w jednym gabinecie wiec sprzet ten sam

Niestety z lekarzami u nas kiepsko jest co prawda 4 ale jedem przyjmuje prywatnie jeden to ukrainiec jest jakis nowy o ktorym nic nie wiem ale raz u niego bylam po operacji zeby sie dowiedziec kiedy moge sie zaczac starac o dziecko a on do mnie ze mam juz o tym zapomniec no i ten moj wiec kiepsko w dodatku przyjmuja w jednym gabinecie wiec sprzet ten sam
Czyli czekamy, a jak sie czujesz?

Ja w pierwszej ciąży miałam takie bóle brzucha jak przed miesiączka. Lekarz mówił mi wtedy, że jest to spowodowane rozciąganie się macicy i żeby się tym nie martwić. Minęły dość szybko, nie pamiętam już teraz dokładnie w którym tyg ciąży

reklama
Hejka,ja też mam kłucia przy jajnikach podobno są ok jeśli nie ma krwawień.gratulacje fasolki i odzywaj się ja po wizycie i szczerze nie wiem co myśleć. Ciąża wczesna 4/ 5 tydz. Pęcherzyk widoczny,trzy dni temu 2mm a dziś ponad 7mm. Nic więcej nie widać,wzrost bety prawidlowy. Pojawił się płyn w brzuchu...mógł pęknąć pęcherzyk...
Dziękuję Ci za odpowiedź :) U Ciebie młodziutka ciaża jeszcze więc trzymam kciuki za babelka i dalszy dobry rozwój. Kiedy kolejna wizyta?

Do góry