reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja jestem lekko przerażona jak to będzie bliżej porodu. Z jednej strony fajnie, że taka różnica będzie z drugiej moja córka jest tak strasznie za mną że nie wiem co to będzie jak znikne z domu na kilka dni. Radość przeplata się z obawami. Hormony pewnie też robią swoje:-D

reklama
Semifreddo ja kawkę pije1 czasem druga bardzo słaba. Biorę magnez, Femibion Natal 1 i luteine 100 dopochwowo raz dziennie.

Lilli1234 - no ja też się zastanawiałam do którego tygodnia jest najgorzej. Ja pierwsza wizytę mam w 8 i też bardzo się boję.

Justyna_maj2017 - lykaj magnezmnie też lapaly, zaczęłam brać magnez i jest ok

Marta/LutowaMama - gratuluję i życzę spokojnych następnych miesiecy

Bafi idź Ty kochana do innego lekarza bo wierzę że tamten Cię tylko nastraszyl a tak naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porzadku

IrenaX - widzisz wszystko będzie dobrzedzidziuś rośnie cały i zdrowy.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie przyjmiecie do swojego grona kolejną spodziewająca się bobasa w lutym 2019?
Mam na imię Marta, mam 31 lat. To moja druga ciążą, w domu mam już 19miesieczna łobuziare moja ciąża to trochę niespodzianka(ale pozytywna oczywiście). Planowaliśmy z mężem drugiego bobasa ale starań jako takich jeszcze nie było. W niedzielę zrobiłam test, wczoraj byłam już na wizycie u ginekologa. Wg om i usg jakieś 4.5 tyg, narazie był tylko pęcherzyk ciążowy. Za 3 tyg kolejna wizyta na której mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć już serduszko
Witam i gratuluję :) ja mam 14 miesięcznego synka w domu i też już myślę jak to będzie, ale jakoś będzie :tak: musi... nasze dzieci sobie lepiej radzą niż nam się wydaję ;)

Semifreddo ja kawkę pije1 czasem druga bardzo słaba. Biorę magnez, Femibion Natal 1 i luteine 100 dopochwowo raz dziennie.

Lilli1234 - no ja też się zastanawiałam do którego tygodnia jest najgorzej. Ja pierwsza wizytę mam w 8 i też bardzo się boję.

Justyna_maj2017 - lykaj magnezmnie też lapaly, zaczęłam brać magnez i jest ok

Marta/LutowaMama - gratuluję i życzę spokojnych następnych miesiecy

Bafi idź Ty kochana do innego lekarza bo wierzę że tamten Cię tylko nastraszyl a tak naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porzadku

IrenaX - widzisz wszystko będzie dobrzedzidziuś rośnie cały i zdrowy.

@ oby tak bylo❤️ Jutro zobaczymy czy usg potwierdzi pęcherzyk Mam nadzieje, ze mnie wypuszcza lada dzień, może jutro jak bd wszystko dobrze

Ja też po wizycie i już jestem spokojna. Plamienie prawdopodobnie z obtarcia. Mam zakaz współżycia na jakiś czas. Dostałam prewencyjnie Duphaston. Dzidzia ma się dobrze. Serduszko biło 123 razy na minutę. Fasolka ma 6 mm, a w środę miała jeszcze 2 mm. Termin z usg wychodzi na 14.02, więc w same walentynki :D. Mam już założona kartę ciąży i w srode idę na badania krwi i moczu :)
A który tydzień u Ciebie?

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Super! Jutro na pewno wszystko tylko się potwoerdzi [emoji8] teraz to już tylko spokój Cię uratuje [emoji1]

Witam wszystkie mamusie przyjmiecie do swojego grona kolejną spodziewająca się bobasa w lutym 2019?
Mam na imię Marta, mam 31 lat. To moja druga ciążą, w domu mam już 19miesieczna łobuziare moja ciąża to trochę niespodzianka(ale pozytywna oczywiście). Planowaliśmy z mężem drugiego bobasa ale starań jako takich jeszcze nie było. W niedzielę zrobiłam test, wczoraj byłam już na wizycie u ginekologa. Wg om i usg jakieś 4.5 tyg, narazie był tylko pęcherzyk ciążowy. Za 3 tyg kolejna wizyta na której mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć już serduszko

Witaj i gratulacje [emoji64]

Trzymam kciuki za wszystkie z was które mają wizyty [emoji8]

reklama
Ale jestem zmęczona. A dziewczyny trochę przeziębione i cudują [emoji48] za chwilę jeszcze jedna wróci i do 19 sama. A potem na zakupy jeszcze muszę jechać. A marzę tylko o spaniu [emoji41] gdzie te moje siły? [emoji23][emoji854]

Do góry