reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja jestem lekko przerażona jak to będzie bliżej porodu. Z jednej strony fajnie, że taka różnica będzie z drugiej moja córka jest tak strasznie za mną że nie wiem co to będzie jak znikne z domu na kilka dni. Radość przeplata się z obawami. Hormony pewnie też robią swoje:-D

reklama
Semifreddo ja kawkę pije1 czasem druga bardzo słaba. Biorę magnez, Femibion Natal 1 i luteine 100 dopochwowo raz dziennie.

Lilli1234 - no ja też się zastanawiałam do którego tygodnia jest najgorzej. Ja pierwsza wizytę mam w 8 i też bardzo się boję.

Justyna_maj2017 - lykaj magnezmnie też lapaly, zaczęłam brać magnez i jest ok

Marta/LutowaMama - gratuluję i życzę spokojnych następnych miesiecy

Bafi idź Ty kochana do innego lekarza bo wierzę że tamten Cię tylko nastraszyl a tak naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porzadku

IrenaX - widzisz wszystko będzie dobrzedzidziuś rośnie cały i zdrowy.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie przyjmiecie do swojego grona kolejną spodziewająca się bobasa w lutym 2019?
Mam na imię Marta, mam 31 lat. To moja druga ciążą, w domu mam już 19miesieczna łobuziare moja ciąża to trochę niespodzianka(ale pozytywna oczywiście). Planowaliśmy z mężem drugiego bobasa ale starań jako takich jeszcze nie było. W niedzielę zrobiłam test, wczoraj byłam już na wizycie u ginekologa. Wg om i usg jakieś 4.5 tyg, narazie był tylko pęcherzyk ciążowy. Za 3 tyg kolejna wizyta na której mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć już serduszko
Witam i gratuluję :) ja mam 14 miesięcznego synka w domu i też już myślę jak to będzie, ale jakoś będzie :tak: musi... nasze dzieci sobie lepiej radzą niż nam się wydaję ;)

Semifreddo ja kawkę pije1 czasem druga bardzo słaba. Biorę magnez, Femibion Natal 1 i luteine 100 dopochwowo raz dziennie.

Lilli1234 - no ja też się zastanawiałam do którego tygodnia jest najgorzej. Ja pierwsza wizytę mam w 8 i też bardzo się boję.

Justyna_maj2017 - lykaj magnezmnie też lapaly, zaczęłam brać magnez i jest ok

Marta/LutowaMama - gratuluję i życzę spokojnych następnych miesiecy

Bafi idź Ty kochana do innego lekarza bo wierzę że tamten Cię tylko nastraszyl a tak naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porzadku

IrenaX - widzisz wszystko będzie dobrzedzidziuś rośnie cały i zdrowy.

@ oby tak bylo❤️ Jutro zobaczymy czy usg potwierdzi pęcherzyk Mam nadzieje, ze mnie wypuszcza lada dzień, może jutro jak bd wszystko dobrze

Ja też po wizycie i już jestem spokojna. Plamienie prawdopodobnie z obtarcia. Mam zakaz współżycia na jakiś czas. Dostałam prewencyjnie Duphaston. Dzidzia ma się dobrze. Serduszko biło 123 razy na minutę. Fasolka ma 6 mm, a w środę miała jeszcze 2 mm. Termin z usg wychodzi na 14.02, więc w same walentynki :D. Mam już założona kartę ciąży i w srode idę na badania krwi i moczu :)
A który tydzień u Ciebie?

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Super! Jutro na pewno wszystko tylko się potwoerdzi [emoji8] teraz to już tylko spokój Cię uratuje [emoji1]

Witam wszystkie mamusie przyjmiecie do swojego grona kolejną spodziewająca się bobasa w lutym 2019?
Mam na imię Marta, mam 31 lat. To moja druga ciążą, w domu mam już 19miesieczna łobuziare moja ciąża to trochę niespodzianka(ale pozytywna oczywiście). Planowaliśmy z mężem drugiego bobasa ale starań jako takich jeszcze nie było. W niedzielę zrobiłam test, wczoraj byłam już na wizycie u ginekologa. Wg om i usg jakieś 4.5 tyg, narazie był tylko pęcherzyk ciążowy. Za 3 tyg kolejna wizyta na której mam nadzieję zobaczyć i usłyszeć już serduszko

Witaj i gratulacje [emoji64]

Trzymam kciuki za wszystkie z was które mają wizyty [emoji8]

reklama
Ale jestem zmęczona. A dziewczyny trochę przeziębione i cudują [emoji48] za chwilę jeszcze jedna wróci i do 19 sama. A potem na zakupy jeszcze muszę jechać. A marzę tylko o spaniu [emoji41] gdzie te moje siły? [emoji23][emoji854]

Do góry