Dziewczyny a czy w 5 tygodniu wg miesiączki było już u każdej z Was widać pęcherzyk ?
U mnie jeszcze nie było widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a czy w 5 tygodniu wg miesiączki było już u każdej z Was widać pęcherzyk ?
Witaj, Ale super [emoji4][emoji4] gratuluję. Kiedy masz pierwszą wizytę?
Ja tez bylam w 6 tyg bo wtedy juz I serduszko zobaczysz wczesniej nic jeszcze nie zobaczyszWiem od wczoraj i jestem kompletnie zielona. Myślę, że poczekam jeszcze trochę - do 6 tygodnia. Dajcie proszę znać, czy dobrze kombinuję do tego czasu kwas foliowy
Ale piekny WIELKI dzidzius ktory tydzien Ci wyliczyli?Ja po mojej nerwowce odetchnęłam...
Serduszko bije<3
Ale piekny WIELKI dzidzius ktory tydzien Ci wyliczyli?
Juz widze 7w6d z OM sie zgadza?
Ja też po wizycie i już jestem spokojna. Plamienie prawdopodobnie z obtarcia. Mam zakaz współżycia na jakiś czas. Dostałam prewencyjnie Duphaston. Dzidzia ma się dobrze. Serduszko biło 123 razy na minutę. Fasolka ma 6 mm, a w środę miała jeszcze 2 mm. Termin z usg wychodzi na 14.02, więc w same walentynki . Mam już założona kartę ciąży i w srode idę na badania krwi i moczu