reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@Oleczka331 spokojnie, ja tez tylko 2 testy i jedno usg, następne za 5 tygodni. Biorę witaminy, kwas i magnez i tyle :)

@Megi86 ja nie tęsknie jakoś za alkoholem ale dzisiaj jak poszliśmy do Włoskiej na makaron to nabrałam ogromnej chęci na lampkę prosecco ;) ale cytrynowe San Pellegrino musiało wystarczyć..

U mnie spodnie już przyciasne, mam jeszcze jedną pare jeansów które pasują, a do pracy nosze sukienki ;)

reklama
Jeszcze raz Ci dziękuję kochana jesteś i widać po wpisach,ze dobry człowiek z Ciebie ;) ja jutro jadę nad morze odpocząć,dziś trochę plamilam ale byłam od razu U lekarza, kazała zrobić betę i jak wzrośnie to poprostu odpoczywać i brać tabletki. I wzrosła z 2 do 4 tyś. Więc chyba maluszek rośnie.

Dziękuję za te słowa - nie spodziewałam się i naprawdę jest mi bardzo miło to czytać :-) :* Rośnie, rośnie i jest bdb. Odpoczywaj nad morzem :) A gdzie się wybierasz? I pamietaj no stresssss :)

Ja chyba póki co jedyna mam już spodnie ciążowe moje szafa jest uboga bo byłam na diecie przed ciaza A nawet miesiąc w jej trakcie no niewiedzialam że poprostu jestem ubrania za duże wyrzucalam bo powiedziałam że już nie wrócę do starej wagi schudłam 18kg od stycznia i co teraz mam przez to takie zaparcia takie spuchnieta wszystko że nie mieszcze siew nic kupiłam jedne ciazowki wczorraj bo mnie już rak ciasna A u nas 16stopni

A Ty też coś tam naprawiasz w samochodzikach? :) Ja nie mam prawka z własnego wyboru, bo to jest jedna z niewielu rzeczy - prowadzenie samochodu - której nie cierpię bo mnie za mocno stresuje ;-) Ale mamy samochód Mąż jest bdb kierowcą i sporo jeździliśmy po Europie :) Mogę zatem liczyć na jakiś rabat podczas ew. naprawy w ramach forumowej znajomości? hehe :) Ja Cie mogę podszkolić w zamian za to np. ze statystyki :p :) hehe :)

Oczywiście Malwina - to z przymrużeniem oka - bo ja jestem taka troche zartownisia :p :)

20180622_141306.jpg

Załączniki

• 20180622_141306.jpg
    20180622_141306.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 264
Dziękuję za te słowa - nie spodziewałam się i naprawdę jest mi bardzo miło to czytać :-) :* Rośnie, rośnie i jest bdb. Odpoczywaj nad morzem :) A gdzie się wybierasz? I pamietaj no stresssss :)
Władysławowo :) postaram się, chociaż ciężko żyć bez stresu w takich niepewnych sytuacjach. Stresuje mnie to,ze mam właśnie kilka razy dziennie na papierze takie brazowo-czerwone plamki. I tyle. Nie,ze leje mi się po nogach tylko poprostu małe plamki na papierze ale są cały dzień. Może to nadzerka,bo wiem, ze ja mam. A brzuch mnie nie boli, nic nie dolega oprócz tych pieprzonych plamek.

Władysławowo :) postaram się, chociaż ciężko żyć bez stresu w takich niepewnych sytuacjach. Stresuje mnie to,ze mam właśnie kilka razy dziennie na papierze takie brazowo-czerwone plamki. I tyle. Nie,ze leje mi się po nogach tylko poprostu małe plamki na papierze ale są cały dzień. Może to nadzerka,bo wiem, ze ja mam. A brzuch mnie nie boli, nic nie dolega oprócz tych pieprzonych plamek.

Wiem, ale wszystko wydaje sie byc w porzadku :) moze to ta nadzerka. Wiesz wydaje mi sie ze gorzej jesli cos sie dzieje nagle i intensywnie - wtedy moze to swiadczyc o czyms złym a w Twoim przypadku - skoro nie masz innych objawow - nie jest źle i sie tego 3majmy :) Pamietasz co kilka dni temu przechodzodzila Forget? Tez plamiła; a nasza Mixie nic i obie wiemy jak to się źle skończyło... :( Tak jak dziś pisałyśmy - co ma być to będzie, a będzie dobrze! Ja Ci życze udanego wypoczynku: by nie było masy ludzi, szybkiego dojazdu i jedyne na co uwazaj to na jedzenie - bo nad naszym morzem jakość tego czesto pozostawia wiele do życzenia ;) Uważaj na WAS :)

@Oleczka331 spokojnie, ja tez tylko 2 testy i jedno usg, następne za 5 tygodni. Biorę witaminy, kwas i magnez i tyle :)

@Megi86 ja nie tęsknie jakoś za alkoholem ale dzisiaj jak poszliśmy do Włoskiej na makaron to nabrałam ogromnej chęci na lampkę prosecco ;) ale cytrynowe San Pellegrino musiało wystarczyć..

Właśnie to mam na myśli - są takie momenty, że ma się takie nietypowe zachcianki; tu czyt. alkohol :) Mi się skojarzył piekny zachod slonca, gwar rozmow, dobra kolacja i wlasnie lampka czerwonego wina - taki wakacyjny klimacik :)

reklama
Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek. Wg apki dzisiaj 5t3d , a ja mam ciągle bóle jak na okres. Nie cały czas, ale co trochę szczególne nasilają je wieczorem. :( Do tego teraz mnie mdli, słyszałyscie o miłościach wieczornych?

Do góry