reklama
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Ja ogólnie coli nie piję bo mój mnie kiedyś oduczył, ale teraz od kilku dni ja bym hektolitrami cole piła i nie wiem co się dzieje. Kiedyś woda z miętą która sobie hodowałam a teraz? Limonki i cytryny w wodzie absolutnie, za kwaśne.@Gabrysia95 a wiesz, ze mi midwife mowila, zeby coli za duzo nie pic ze wzgledu na kofeine, cukier, I ogolnie niezbyt zdrowo I bez ciazy tez ze wzgledu na To, ze mnie wybrzusza I bardzo zle dla zebow, o ktore w ciazy trzeba dbac podwojnie, ciekawa jestem jakie jest podejscie do tematu w Polsce?
@Maud I @FankaKadry powodzenia dziewczyny, trzymamy kciuki za łzy ze wzruszenia
Ale za to słodyczy nie jem o całe szczęście. Ogólnie wszystko jak przed tylko z colą
IrenaX
Fanka BB :)
Daj znać Kochana jak tam chyba zawsze stresik jestAle fajnie to prawie jednocześnie będziemy leżały na kanapie i patrzyły na swoją dzidzie u mnie już trochę stresik jest
IrenaX
Z tego co wiem to lepiej w ogóle nie pic gazowanego, tylko zwykła mineralna niegazowana lub jak już to nisko zmineralizowana ja tego próbuje się trzymać choć czasem jak widze gazowane to chce mi się takiego łyka wziąć, ale nie, nie, nie wole kubusia
ForgetMeeNot
@raz_dwa_trzy @migotka1 @Baffi26 @Fanka Kadry witajcie dziewczyny! [emoji173]️ @ForgetMeeNot jestes tu?
Tak jestem.[emoji4] ale nadrukowałyscie [emoji846] nie miałam czasu wczoraj i dzisiaj na pisanie i teraz przeglądam na spokojnie [emoji846]
Witam nowe mamusie.
Cieszę się ze wszystkich pozytywnych wieści i trzymam kciuki za wizyty i piękne serduszka [emoji173]️
Oleczka331
Zaciekawiona BB
Tego niewiem we wtorek wizytaW którym jestes tygodniu ?
ForgetMeeNot
Tak mi przykro [emoji853] nawet nie wiem co powiedzieć. [emoji853][emoji853]No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
Mi tez bardzo przykro dowiedziałaś się na wizycie czy zaczęło się coś złego dziać?Tak mi przykro [emoji853] nawet nie wiem co powiedzieć. [emoji853][emoji853]
reklama
Fanka Kadry
Ja już po wizycie, niby beta powyżej 2tys a babka musiała się nieźle naszukac mojego pęcherzyka. Trochę urósł bo ma 5,3 mm. A powiedzcie mi ten skrót CRL to jest zarodek? To by miał ponad 2 mm. 5 tydzien 5 dzien mam baaaardzo delikatne plamienia brazowawe i dała mi popularnego dupka. Mówi,ze macica powiększona, jajniki i wszystko wokół ok i mówi, ze na następnej wizycie już musi być wszystko widać jak na dłoni. Ale 5 lipca to ja idę już do swojej starej Pani doktor, bo u tej byłam tylko dlatego,ze moja ma urlop
Załączniki