martoosia04
Fanka BB :)
No u mnie się nie udało, bo dziś 3dc, ale postaramy się w tym cyklu, by Was ciut podgonić Może załapię się na marzec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też sobie zrobiłam test 2 dni temu żeby mieć na pamiątkę z dwiema mocnymi krechamiSprawdziłam z ciekawości dzisiaj test w 37dc i wyglada tak teraz dopiero widać porządnie po tylu dniach ten ma 10mIU
Ściskam mocno będziesz na marcówkach [emoji8]No u mnie się nie udało, bo dziś 3dc, ale postaramy się w tym cyklu, by Was ciut podgonić Może załapię się na marzec
Oo nieeee nie chce słyszeć takich informacji. Dlaczego takie rzeczy się dzieją?? ;( Masakra. mam nadzieję,że przejdziesz przez to mozliwie bezboleśnie, trzymaj się Kochana...No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
Bardzo mi przykro Mixie nie wiem co powiedziec ;(No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
Bardzo mi przykro [emoji21] trzymaj się kochanaNo my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
3 mam kciuki!No u mnie się nie udało, bo dziś 3dc, ale postaramy się w tym cyklu, by Was ciut podgonić Może załapię się na marzec