reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jenot nic nie mów... Ja na obiad kawa mrożona i ciasto marchewkowe... A brzuchol wisi :/

Bettina zakończyłam już produkcję, więc wszystko wyprzedaje lub rozdaje :D chociaż dziewczyna która kupiła ode mnie prawie wszystkie ubranka na 62 mówiła, ze ma dwie dziewczynki - 2 i 4 lata. I też wszystkiego po nich się pozbyła :) niedługi urodzi im się chłopiec :D odczekaj i obserwuj. Mam nadzieję, że już wymioty się nie powtórzą.

Magmich faceci to słaby gatunek[emoji14]ja nie zwracam uwagi jak Olo ucieka mi z maty, mam dywan :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Przed spacerem było mleko, potem po spacerze, minęły 3 godz i nie dawałam jej nic dodatkowo. No i teraz mleko po kąpieli, tez przerwa 3 godz.
No zobaczymy co będzie dalej.
Nie spała od 15.20, kąpiel była więc już o 19 i juz zasnela [emoji2]

Kama nigdy nic nie wiadomo hehe ;)

Hania tez ucieka z puzzli. Tylko ja mam panele i cały czas się boję ze walnie głową o podłogę. Za to na macie edukacyjnej spoko bo palaki ja blokują [emoji23]

Kama -jak ciasto marchewkowe to super -w końcu to warzywo -możesz spokojnie powiedzieć, że trzymasz dietę; )

Dobrze Magmich, że potwierdzasz bo już zaczęłam myśleć, że może to ja chcę mieć ją z głowy :)

Witajcie ;-) ja dopiero teraz mam chwilke i nadrabiam Was z czytaniem. My spalismy od 21:20 do 6:50, nie zawsze przesypia cala noc tak pieknie. Ale coraz czesciej to sie zdarza :happy2:
Ja najprawdopodobniej od razu wezme urlop zalegly i za ten rok, wiec do pracy wroce blizej listopada.
Carolajna duzo sily zycze :-) i nudnej ciazy :)
My dzis bylismy sie szczepic. Bardziej spiacy niz zwykle i moze troszke marudny. Karmimy sie i mam nadzieje zaraz pojdzie spac:-) :)
Ide doczytywac dalej :rolleyes:

reklama
Do góry