reklama
kamaa
Fanka BB :)
Jenot nic nie mów... Ja na obiad kawa mrożona i ciasto marchewkowe... A brzuchol wisi :/
Bettina zakończyłam już produkcję, więc wszystko wyprzedaje lub rozdaje chociaż dziewczyna która kupiła ode mnie prawie wszystkie ubranka na 62 mówiła, ze ma dwie dziewczynki - 2 i 4 lata. I też wszystkiego po nich się pozbyła niedługi urodzi im się chłopiec odczekaj i obserwuj. Mam nadzieję, że już wymioty się nie powtórzą.
Magmich faceci to słaby gatunek[emoji14]ja nie zwracam uwagi jak Olo ucieka mi z maty, mam dywan
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina zakończyłam już produkcję, więc wszystko wyprzedaje lub rozdaje chociaż dziewczyna która kupiła ode mnie prawie wszystkie ubranka na 62 mówiła, ze ma dwie dziewczynki - 2 i 4 lata. I też wszystkiego po nich się pozbyła niedługi urodzi im się chłopiec odczekaj i obserwuj. Mam nadzieję, że już wymioty się nie powtórzą.
Magmich faceci to słaby gatunek[emoji14]ja nie zwracam uwagi jak Olo ucieka mi z maty, mam dywan
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Przed spacerem było mleko, potem po spacerze, minęły 3 godz i nie dawałam jej nic dodatkowo. No i teraz mleko po kąpieli, tez przerwa 3 godz.
No zobaczymy co będzie dalej.
Nie spała od 15.20, kąpiel była więc już o 19 i juz zasnela [emoji2]
Kama nigdy nic nie wiadomo hehe
Hania tez ucieka z puzzli. Tylko ja mam panele i cały czas się boję ze walnie głową o podłogę. Za to na macie edukacyjnej spoko bo palaki ja blokują [emoji23]
No zobaczymy co będzie dalej.
Nie spała od 15.20, kąpiel była więc już o 19 i juz zasnela [emoji2]
Kama nigdy nic nie wiadomo hehe
Hania tez ucieka z puzzli. Tylko ja mam panele i cały czas się boję ze walnie głową o podłogę. Za to na macie edukacyjnej spoko bo palaki ja blokują [emoji23]
mag_dzik
Witajcie ;-) ja dopiero teraz mam chwilke i nadrabiam Was z czytaniem. My spalismy od 21:20 do 6:50, nie zawsze przesypia cala noc tak pieknie. Ale coraz czesciej to sie zdarza
Ja najprawdopodobniej od razu wezme urlop zalegly i za ten rok, wiec do pracy wroce blizej listopada.
Carolajna duzo sily zycze :-) i nudnej ciazy
My dzis bylismy sie szczepic. Bardziej spiacy niz zwykle i moze troszke marudny. Karmimy sie i mam nadzieje zaraz pojdzie spac
Ide doczytywac dalej
Ja najprawdopodobniej od razu wezme urlop zalegly i za ten rok, wiec do pracy wroce blizej listopada.
Carolajna duzo sily zycze :-) i nudnej ciazy
My dzis bylismy sie szczepic. Bardziej spiacy niz zwykle i moze troszke marudny. Karmimy sie i mam nadzieje zaraz pojdzie spac
Ide doczytywac dalej
reklama