reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Pierwszy wrzask na spacerze mamy zaliczony :confused2: Prawie 1,5 km Hanula niesiona na rękach, myślałam, że padnę. :confused2:
U nas dzisiaj obiadu nie będzie, ani kolacji. Wracając ze spaceru miałam coś kupić ale już nigdzie nie zachodziłam :confused2:

Jenot daj jakiegoś linka bo kompletnie nie wiem jaki płotek :D

Bettina, wiem co przezylas na spacerze, bo ostatnio zawsze tak mam. Dziś powrót do gondoli. Było wielelepiej ale nie obeszło się bez niesienia, grymasów i pisków. Jak na złość kiedy miałam wracać już do domu to zasnął. Tym oto sposobem byłam z nim 2 godziny na dworze.

Jak piska i grymasi to mu zatykam buzie butelka z herbatką. Najczęściej bulgocze ale czasem, jak dziś, wypił 70 mll na raz. Albo ide do najbliższej ławki, biore go na kolana i chwilę siedzimy. Potem spokój.

Melduję że wracam do żywych po trzeciej tabletce ból głowy minął:)

Jenot koniecznie link albo foto prosimy bo może nasze dzieci też mają potrzebę posiadania płotka.

Bettina współczuję ale jakie muły sobie wyrobisz:D a brak obiadu i kolacji to też na plus (tylko nie uzupełniaj braków czekoladą)

PaniAg my dzisiaj tylko huśtawka w ogrodzie raz przez ból głowy, dwa czekałam na paczkę, trzy tak mi ulicę rozkopali że wózkiem ciężko przejechać o ile w ogóle się da.

Coraz bardziej odczuwamy potrzebę posiadania piankowych puzzli młoda mi z maty "ucieka":)

Edit:
Tak sobie siedzę i myślę który z naszych panów z bólem głowy okresem i dzieckiem/dziećmi w domu dał by sobie radę.

To się nazywa interaktywny stolik a nie płotek -o ja głupia!
Jak będę przy kompie to poszukam o wyślę!
Myślę, że żaden chłop nie poradzilby sobie już tylko z samym okresem -o reszcie nie wspomnę!

Dziewczyny możliwe są wymioty przy ząbkowaniu? :confused:
o 16.20 jadła mleko i od tamtej pory ulała obficie 5 czy 6 razy.
Ewentualnie taka reakcja na jabłuszko? Jadła przed 10
Nigdy jeszcze tak nie ulewała!

reklama
Bettina ale ulala czy zwymiotowala?
Nie dalas np sloiczka i zaraz jedzenia plus w krotkim czasie np picia bo goraco?

Mysle ze jezeli bylo jednorazowe i zachowuje sie normalnie i nie ma goraczki to to nic zlego_Obserwuj czy sie nie powtorzy

Do góry