reklama
Oo nie! Wczoraj wieczorem przed lusterem obiecywalam sobie, że tak schudnę, tak będę ćwiczyć z chodakowska, biegać, nie jeść i w ogóle że będę laska! !i co..? Na obiadek dziś czekolada studencka w całości! !!o matko! To przez ten skok rozwojowy albo ząbki-bo przecież jakbym miała czas i nie musiała zabawiać to bym się za się wzięła! ! Ciekawe co zaserwuję mężowi jak w końcu wróci kiedyś z pracy. ..
Carolajna, wiem, że na mdłości imbir jest bardzo pomocny!
Ja na te niby ząbki stosuję dentomix ale mojej to nie usypia! Jedynie wentylator radę. Ciekawe jak go zabierzemy na wakacje!
Anit -zdrówka! Witaminę c dużo jedz!
Carolajna, wiem, że na mdłości imbir jest bardzo pomocny!
Ja na te niby ząbki stosuję dentomix ale mojej to nie usypia! Jedynie wentylator radę. Ciekawe jak go zabierzemy na wakacje!
Anit -zdrówka! Witaminę c dużo jedz!
anit80
Fanka BB :)
Aschlee ja Ci po prostu zazdroszczę tych zakupów mieszkam w małej mieścinie i tutaj szału ze sklepami dla dzieci nie ma . A mąż sprzedał w zeszłym tygodniu mój samochód i nie może się zdecydować jaki mi kupić a raczej dla całej rodziny
Olaolala gdzie ja na moderatora , widzisz jaka ostatnio jestem słaba i licha
Caro trzymaj się będzie dobrze
Olaolala gdzie ja na moderatora , widzisz jaka ostatnio jestem słaba i licha
Caro trzymaj się będzie dobrze
Anit ja tez mieszkam na odludziu i do sklepow musze zasowac przez las ale nic mnie nie powstrzyma
Caro bidulko trzymaj sie w drugim trymestrze powinno byc za
Sprawdzalyscie sobie ten sklep jako-o?
Na hippa tez wchodzcie bo mozna np za zaproszenie znajomego wygrac koszyk z produktami jak soczki,sloiczki,kaszki.
Albo w konkursie zestaw kosmetykow
Caro bidulko trzymaj sie w drugim trymestrze powinno byc za
Sprawdzalyscie sobie ten sklep jako-o?
Na hippa tez wchodzcie bo mozna np za zaproszenie znajomego wygrac koszyk z produktami jak soczki,sloiczki,kaszki.
Albo w konkursie zestaw kosmetykow
Bettina2701
Aschlee ale czadowe ubranka! Może i u nas w lidlu niedługo będą takie bo często po jakimś czasie jest to samo.
Chyba zostało przegłosowane i będziesz moderatorem. ale to chyba tylko formalność skoro będą sami swoi?
PaniAg nie wymyslaj, dla chłopców tez jest duży wybór. Dla dziewczynek jest tylko jedna możliwość więcej - sukienki[emoji14]
Caro, no cóż, takie uroki ciąży. a właściwie na kiedy masz termin?
Kama juz wyprzedajesz wyprawkę?
Jenot u mnie podobnie, przez to ze Hania teraz bardzo absorbujaca to jem byle co :/
Ja tez mieszkam w małej miejscowości i nie ma u mnie zbyt dużego wyboru ale w weekend wybieramy się na zakupy to zaszaleje. I cala listę mam do hurtowni z artykułami dziecięcymi ale się zebrać nie mogę aby pojechać
Chyba zostało przegłosowane i będziesz moderatorem. ale to chyba tylko formalność skoro będą sami swoi?
PaniAg nie wymyslaj, dla chłopców tez jest duży wybór. Dla dziewczynek jest tylko jedna możliwość więcej - sukienki[emoji14]
Caro, no cóż, takie uroki ciąży. a właściwie na kiedy masz termin?
Kama juz wyprzedajesz wyprawkę?
Jenot u mnie podobnie, przez to ze Hania teraz bardzo absorbujaca to jem byle co :/
Ja tez mieszkam w małej miejscowości i nie ma u mnie zbyt dużego wyboru ale w weekend wybieramy się na zakupy to zaszaleje. I cala listę mam do hurtowni z artykułami dziecięcymi ale się zebrać nie mogę aby pojechać
Carolajna32
Bettina marzec ale lekarz wątpi czy dotrwam
Okaże się jak zwykle w czasie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Okaże się jak zwykle w czasie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Widzę, że nie tylko ja mam na sumieniu podjadanie słodkiego -i dobrze, w grupie raźniej
Ostatnio zaobserwowałam, że Misia jest dużo spokojniesza w drugiej połowie dnia -Bogu dzięki bo ja oczywiście dużo bardziej zmęczona po południu
Jeszcze wam chciałam napisać, że Misia ma ulubioną zabawkę która i nas króluje odkąd skonczyla dwa miesiące. To jest taki grający plotek-ona sobie pod nim leży i napierdziela w niego łapkami albo nóżetami a ten plotek gra i świeci i dziecko w niebowziete przez godzinę -polecam .
Oczywiście w tym momencie jako, że mamy ząbki albo skok Misia olała
Ostatnio zaobserwowałam, że Misia jest dużo spokojniesza w drugiej połowie dnia -Bogu dzięki bo ja oczywiście dużo bardziej zmęczona po południu
Jeszcze wam chciałam napisać, że Misia ma ulubioną zabawkę która i nas króluje odkąd skonczyla dwa miesiące. To jest taki grający plotek-ona sobie pod nim leży i napierdziela w niego łapkami albo nóżetami a ten plotek gra i świeci i dziecko w niebowziete przez godzinę -polecam .
Oczywiście w tym momencie jako, że mamy ząbki albo skok Misia olała