reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Oo nie! Wczoraj wieczorem przed lusterem obiecywalam sobie, że tak schudnę, tak będę ćwiczyć z chodakowska, biegać, nie jeść i w ogóle że będę laska! !i co..? Na obiadek dziś czekolada studencka w całości! !!o matko! To przez ten skok rozwojowy albo ząbki-bo przecież jakbym miała czas i nie musiała zabawiać to bym się za się wzięła! ! Ciekawe co zaserwuję mężowi jak w końcu wróci kiedyś z pracy. ..
Carolajna, wiem, że na mdłości imbir jest bardzo pomocny!
Ja na te niby ząbki stosuję dentomix ale mojej to nie usypia! Jedynie wentylator radę. Ciekawe jak go zabierzemy na wakacje!
Anit -zdrówka! Witaminę c dużo jedz!

Aschlee ja Ci po prostu zazdroszczę tych zakupów :p mieszkam w małej mieścinie i tutaj szału ze sklepami dla dzieci nie ma :(. A mąż sprzedał w zeszłym tygodniu mój samochód i nie może się zdecydować :( jaki mi kupić a raczej dla całej rodziny ;)

Olaolala gdzie ja na moderatora , widzisz jaka ostatnio jestem słaba i licha :p

Caro trzymaj się będzie dobrze ;)

Jenot ja dzisiaj też z czekoladą się zaprzyjaźniłam mam okropny ból głowy i okres;( więc się jakoś pocieszam.

Anit ja tez mieszkam na odludziu i do sklepow musze zasowac przez las ale nic mnie nie powstrzyma :D

Caro bidulko :( trzymaj sie w drugim trymestrze powinno byc za:tak:

Sprawdzalyscie sobie ten sklep jako-o?

Na hippa tez wchodzcie bo mozna np za zaproszenie znajomego wygrac koszyk z produktami jak soczki,sloiczki,kaszki.

Albo w konkursie zestaw kosmetykow ;)

Aschlee ale czadowe ubranka! Może i u nas w lidlu niedługo będą takie bo często po jakimś czasie jest to samo. ;)
Chyba zostało przegłosowane i będziesz moderatorem. ;) ale to chyba tylko formalność skoro będą sami swoi?

PaniAg nie wymyslaj, dla chłopców tez jest duży wybór. Dla dziewczynek jest tylko jedna możliwość więcej - sukienki[emoji14]
Caro, no cóż, takie uroki ciąży. ;) a właściwie na kiedy masz termin? :)

Kama juz wyprzedajesz wyprawkę?

Jenot u mnie podobnie, przez to ze Hania teraz bardzo absorbujaca to jem byle co :/

Ja tez mieszkam w małej miejscowości i nie ma u mnie zbyt dużego wyboru ale w weekend wybieramy się na zakupy to zaszaleje. I cala listę mam do hurtowni z artykułami dziecięcymi ale się zebrać nie mogę aby pojechać ;)

reklama
Widzę, że nie tylko ja mam na sumieniu podjadanie słodkiego -i dobrze, w grupie raźniej :)
Ostatnio zaobserwowałam, że Misia jest dużo spokojniesza w drugiej połowie dnia -Bogu dzięki bo ja oczywiście dużo bardziej zmęczona po południu
Jeszcze wam chciałam napisać, że Misia ma ulubioną zabawkę która i nas króluje odkąd skonczyla dwa miesiące. To jest taki grający plotek-ona sobie pod nim leży i napierdziela w niego łapkami albo nóżetami a ten plotek gra i świeci i dziecko w niebowziete przez godzinę -polecam .
Oczywiście w tym momencie jako, że mamy ząbki albo skok Misia olała

Do góry