reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Moje dziecko śpi odurzone etanolem 2 godziny bez nawet jednego kwęknięcia, może i noc będzie lepsza :D

mag_dzik czemu tak szybko do pracy? dziecko z kim zostaje? czy do żłobka?

co do blizny to jak były te upały to miałam lekki dyskomfort, takie uczucie swędzenia, dziwne jakieś. I jak Hanula mnie kopnie to boli :confused2:

reklama
Olaolala 24.08 powinnam juz isc do pracy, moze mi sie uda jeszcze wykorzystac zalegly urlop od razu, ale to musze zalatwic dopiero ;-)
Bettina z mezem na zmiany bedziemy chodzic a jak sie nie da pogodzic, to z moja mama maluszek zostanie:)
Pozniej zaczelam rozwazac ze moze zle robie, ze takie malenstwo zostawiam itd... To maz powiedzial ze da rade i ze nastepne w przyszlym roku:sorry2:

Ostatnia edycja:
Też mi się kojarzy że Beemik ostatnio wpadła.

Mag_dzik do pracyyyyy:szok: jeju ja nawet nie chce o tym myśleć. No ale jak mus to mus.

Bettina nie wiem dlaczego to wychodzenie z krzaków kojarzy mi się z wychodzeniem z szafy:) Nawet jest dzień wychodzenia z szafy w październiku.

Edit:
Aschlee ok, może do rana więcej krzaków straci swoich lokatorów.

Dla odświeżenia, żeby jutro nie trzeba było kopać za głęboko ;)
Bettina2701
anit80
Aschlee25
NowaNatka
betula
olaolala
_zuzanka
demollka2
mkvet
magmich
Carolajna32
jenot
PaniAg
kamaa
Kamisia89
novaspace
Bozienka24
Magda_z_uk
mag_dzik
beemik

Magmich a chowałaś kogoś w szafie, że tak Ci się kojarzy? :D

Też nie wyobrażam sobie iść do pracy jeszcze :o

A mi sie skojarzyło jak świstak wygląda z nory na wiosnę. To wychodzenie z krzakow D

Nasz serial p.t Moda na dziecko odcinow i serii nieskonczonosc!;)

Heja jestem jestem i ja ;-) Jutro napiszę co u nas bo pewnie już z 2, 3 tyg. mnie nie było. Teraz padam. Straszne chorobsko się ciągnie i ciągnie...
Magmich miło ze pamietasz ;-) Dobrej nocki

Bettina no jakoś nie pamiętam ale może zajrzę czy tam jakiś szkielet nie zalega;):)

PaniAg brawo Ty fantastyczny tytuł:):)

Edit:
O teraz widzę że kamisia89 jest z małej litery jeżeli to ma jakieś znaczenie przy podawaniu nicku więc Aschlle zwróć jutro uwagę.

reklama
Bettina haha z krzaków :D niech żyje etanol! Ja mam bobodent, jutro aprawdze czy też ma w skladzie, jak ma to poczęstunek w nocy Olo :D

Beemik jakoś niedawno pisała. Skoro ja pamiętam[emoji14]
Mag_dzik ja tak z mężem pracowałam po powrocie z macierzyńskiego po urodze iu starszego. Moi rodzice całe życie tak pracowali. Ja po 1,5 miesiąca (potem na zwolnienie ciążowe poszlam :p) stwierdzilam, że masakra! To moja nie sie dobilo nas psychicznie! Ale niestety tak będziemy pracować.

Olo znowu się obudził... Wykręca się i wrzeszczy wkurzony... Próbuje go na rękach kulam ale jest jeszcze gorzej...wywija się do cycka :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry