reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej Dziewczyny :-) i ja chyba w koncu do Was dolacze:-) Czytam Was od samego poczatku ale jakos nie mialam odwagi zalozyc konta i sie odezwac... Ale ten zamkniety watek mnie zmobilizowal:-)
Mam na imie Magda i 25.02. przyszedl na swiat moj najwiekszy skarb Sebastian.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)

reklama
Magmich, ale to wagowo ompol mniej niz Ty. Ale co tam.

Bettina, gondola zostaje a poduszka on sie pierw cieszy ze wysoko a za chwile juz prawie lezy:)

Dziewczyny po cc, smarujecie, masujecie blizne? Bo ja nawet przy myciuntak zeby nie dotknac,bo soe boje ze zaboli

ja na rozluźnienie po ciężkim dniu ostatnio piłam malibu :oops: Uwielbiam

Skopiowałam z listy lutowych mam tak na szybko:
Bettina2701
anit80
Aschlee25
NowaNatka
betula
olaolala
_zuzanka
demollka2
mkvet
magmich
Carolajna32
jenot
kogoś pominęłam? :oops:

Bettina mnie? :( :*

PaniAg ja mam takie tępe wokół blizny (po pierwszej cc było normalnie) jak mnie Olo tam kopie podczas karmienia to tak dziwne uczucie mam :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze była Kamisia89 ale zniknęła gdzieś.

PaniAg Ty to masz szczęście;)

Ooo wiedzę że ujawniają się nowe podczytujące. Witamy i zapraszamy do aktywnej dyskusji;)

Edit:
PaniAg teraz doczytałam ile tego mleka jest no i wyszło że nie umiem liczyć:oops::p

reklama
Do góry