reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Moje dziecko śpi odurzone etanolem 2 godziny bez nawet jednego kwęknięcia, może i noc będzie lepsza :D

mag_dzik czemu tak szybko do pracy? dziecko z kim zostaje? czy do żłobka?

co do blizny to jak były te upały to miałam lekki dyskomfort, takie uczucie swędzenia, dziwne jakieś. I jak Hanula mnie kopnie to boli :confused2:

reklama
Olaolala 24.08 powinnam juz isc do pracy, moze mi sie uda jeszcze wykorzystac zalegly urlop od razu, ale to musze zalatwic dopiero ;-)
Bettina z mezem na zmiany bedziemy chodzic a jak sie nie da pogodzic, to z moja mama maluszek zostanie:)
Pozniej zaczelam rozwazac ze moze zle robie, ze takie malenstwo zostawiam itd... To maz powiedzial ze da rade i ze nastepne w przyszlym roku:sorry2:

Ostatnia edycja:
Też mi się kojarzy że Beemik ostatnio wpadła.

Mag_dzik do pracyyyyy:szok: jeju ja nawet nie chce o tym myśleć. No ale jak mus to mus.

Bettina nie wiem dlaczego to wychodzenie z krzaków kojarzy mi się z wychodzeniem z szafy:) Nawet jest dzień wychodzenia z szafy w październiku.

Edit:
Aschlee ok, może do rana więcej krzaków straci swoich lokatorów.

Dla odświeżenia, żeby jutro nie trzeba było kopać za głęboko ;)
Bettina2701
anit80
Aschlee25
NowaNatka
betula
olaolala
_zuzanka
demollka2
mkvet
magmich
Carolajna32
jenot
PaniAg
kamaa
Kamisia89
novaspace
Bozienka24
Magda_z_uk
mag_dzik
beemik

Magmich a chowałaś kogoś w szafie, że tak Ci się kojarzy? :D

Też nie wyobrażam sobie iść do pracy jeszcze :o

A mi sie skojarzyło jak świstak wygląda z nory na wiosnę. To wychodzenie z krzakow D

Nasz serial p.t Moda na dziecko odcinow i serii nieskonczonosc!;)

Heja jestem jestem i ja ;-) Jutro napiszę co u nas bo pewnie już z 2, 3 tyg. mnie nie było. Teraz padam. Straszne chorobsko się ciągnie i ciągnie...
Magmich miło ze pamietasz ;-) Dobrej nocki

Bettina no jakoś nie pamiętam ale może zajrzę czy tam jakiś szkielet nie zalega;):)

PaniAg brawo Ty fantastyczny tytuł:):)

Edit:
O teraz widzę że kamisia89 jest z małej litery jeżeli to ma jakieś znaczenie przy podawaniu nicku więc Aschlle zwróć jutro uwagę.

reklama
Bettina haha z krzaków :D niech żyje etanol! Ja mam bobodent, jutro aprawdze czy też ma w skladzie, jak ma to poczęstunek w nocy Olo :D

Beemik jakoś niedawno pisała. Skoro ja pamiętam[emoji14]
Mag_dzik ja tak z mężem pracowałam po powrocie z macierzyńskiego po urodze iu starszego. Moi rodzice całe życie tak pracowali. Ja po 1,5 miesiąca (potem na zwolnienie ciążowe poszlam :p) stwierdzilam, że masakra! To moja nie sie dobilo nas psychicznie! Ale niestety tak będziemy pracować.

Olo znowu się obudził... Wykręca się i wrzeszczy wkurzony... Próbuje go na rękach kulam ale jest jeszcze gorzej...wywija się do cycka :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry