reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej Dziewczyny :-) i ja chyba w koncu do Was dolacze:-) Czytam Was od samego poczatku ale jakos nie mialam odwagi zalozyc konta i sie odezwac... Ale ten zamkniety watek mnie zmobilizowal:-)
Mam na imie Magda i 25.02. przyszedl na swiat moj najwiekszy skarb Sebastian.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)

reklama
Magmich, ale to wagowo ompol mniej niz Ty. Ale co tam.

Bettina, gondola zostaje a poduszka on sie pierw cieszy ze wysoko a za chwile juz prawie lezy:)

Dziewczyny po cc, smarujecie, masujecie blizne? Bo ja nawet przy myciuntak zeby nie dotknac,bo soe boje ze zaboli

ja na rozluźnienie po ciężkim dniu ostatnio piłam malibu :oops: Uwielbiam

Skopiowałam z listy lutowych mam tak na szybko:
Bettina2701
anit80
Aschlee25
NowaNatka
betula
olaolala
_zuzanka
demollka2
mkvet
magmich
Carolajna32
jenot
kogoś pominęłam? :oops:

Bettina mnie? :( :*

PaniAg ja mam takie tępe wokół blizny (po pierwszej cc było normalnie) jak mnie Olo tam kopie podczas karmienia to tak dziwne uczucie mam :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze była Kamisia89 ale zniknęła gdzieś.

PaniAg Ty to masz szczęście;)

Ooo wiedzę że ujawniają się nowe podczytujące. Witamy i zapraszamy do aktywnej dyskusji;)

Edit:
PaniAg teraz doczytałam ile tego mleka jest no i wyszło że nie umiem liczyć:oops::p

reklama
Do góry