reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina tenis to nic mój wymyślił sporty wyczynowe!! a tak je uprawia heheh chyba że gazowanie autem od świateł do świateł jak gówniarz się liczy hehe

Aschlee działaj z wątkiem zamkniętym, tak sobie myślę ze narazie można dodać te osoby, które się udzielają, jak któraś wejdzie na obecny wątek do doczyta do kogo ma napisać i nie ma problemu w trakcie na dołaczenie a zawsze tam bedzie intymniej i my się będziemy mniej krępować:) A z sapasami szalejesz!! ale na szczeście mała wszystko ładnie zje:)

Anit kuruj się kochana!!!
Jenot witaj ponownie mam nadzieję ze częściej wyjdziesz z krzaczorów:))

z tym zelem serio takie coś dzieciom dają??? mam nadzieję że to nie ma jakiegoś wpływu na sen. ja mam calgel, używam jest chwila spooju ale Alisji jęzorek szybko reaguje na żel więc nie wiem czy cokolwiek zdąży zadziałać hehe

Co do chrupek to dzisiaj widziałam jak sąsiadka dawała swojej małej (ur.6 styczeń) zwykłe kukurydziane ja jeszcze jakoś się boję.
Natka ja też tak robiłam ze najpierw pojedyncze owoce nic nie uczuliło wiec teraz już mieszankę podaję i bananem moja też gardzi nawet jak jest z jabłuszkiem. za to jagódki mniammmmm

Betula to Ci się agentka znalazła hehe moją za to łózeczko czasami w pupcie parzy i jak ją chcę odłożyć do spania( ululaną wcześniej i wydawałoby się nietomną) to zazyna jak źrebak nogami majtac i krzyk hehe fajnie to wygląda ale po 4-5 próbach już mi nie do śmiechu.

Właśnie Ola jak tam pani teściowa wróciła juz do pracy? my w pon nad morze jedziemy teście juz tam są ale nie wiedza ze wpadniemy ale będzie niespodzianka!! a ja zawsze bedę miała więcej rąk do obsługi mojej łobuziary:)i uwaga .....mamy namiot zobaczymy jak mój się spisze heheh bo nie chce robić w domu próby generalnej więc moze być trochę śmiechu:)

Carol jak tam się czujesz? zwolniłaś do minimum?

reklama
Ola kupiłam zwykłe kukurydziane nawet młoda dostała do łapki za nastawieniem że zrobi z nią co zechce i jak na razie chrupka zamiast trafić do buzi została brutalnie pokruszona:):)

Betula sprawdź czy grochu nie ma pod materacem;)

Jenot a mój chyba ostatnie piwko sam wyżłopał :( nic musi mi mineralna wystarczyć. A tak poprawdzie to winko za mną chodzi (tylko nie mówcie Betuli)

PaniAg ja mam podobnie z wydawaniem kasy ale czasami jak mnie najdzie to wolę się mężowi nie przyznawać;) chociaż odpukać ostatnio jakoś nie marudził jak kupiłam śliczną kurteczkę na jesień dla L. A jakie mleko kupujesz w Rossmannie?

Demollka a na tych wakacjach to zajrzysz czasem do nas czy będziesz tam odcięta od życiodajnego neta;)

demolka, lepiej rob najpierw biwak w domu i przecwicz skladanie namiotu :D
poki co na forum tylko magmich ogarnela jak sie namiot sklada (my z Hanka ogarnelysmy tylko jak sie biwakuje;)

za Wasza namowa ;) kupilam w koncu bambusowa pieluszke dla mojego Pieluszkowca!
Haniakowi az sie oczy zaswiecily jak zobaczyla jaka jej wybralam! ;) teraz niecierpliwie czekamy na smsa z paczkomatu, zeby wsiąść w wozek i sruuuu pedem odebrac!

magmich, ze wino?! :szok:
no bylo juz co prawda do obiadu, ale mozemy otworzyc nowa butelke i po kieliszeczku :cool2:

Olo mi się co chwilę budzi wrrrr teraz na moim ramieniu śpi :/ a mam pranie do rozwieszenia jeszcze :/

Hej Jenot :) pisz pisz, ja już się uzaleznilam :D

Magmich a idź, też za mną wino chodzi od daaawna.... :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Magmich, my dej lecimy na Hipp Bio. Od 2 paczek juz to bez HA. Bo to z Ha tylko w marketach i ponad 5o zl za 5oo gram. A to ma 6oo gr za chyba 36 zl.
Minimalna roznica w skladzie. Tym razem normalnie je spozywa. Wczesniej byly cyrki, gorzej ze snem, kupka.

No i spi Antos. Dzis znow pozniej,bo pozno wrocilismy od babci;)

Edit: U nas tez pieluszka bambusowa zagoscila w domu u w wozku. Super jako letni koc.A mniejsze do sliny uzywam tez jak apaszki w chlodne dni. A wzory to maja boskie! Mam autka,kotwice i ptaszki niebiesko seledynowl szare ;)

Chciałam wcześniej napisać ale Hanula się obudziła po 40 min i od razu zaczęła jęczeć. :confused2: Dzisiaj wymacałam te dziąsła i na górze czuć takie jakby ostre, na dole mniej i lekarka potwierdziła, że na górze są bardzo opuchnięte. W sumie nic konkretnego nie poradziła czego ja już nie stosowałam.

Betula na ząbkowanie mam dentibaby (bez ludokainy), dentinox i camilię. Tylko do tej pory skupiałam się na dolnych dziąsłach i może dlatego słaba skuteczność :oops: U nas np płacze przez sen, daję smoka, wypadnie jej, płacze, znowu daję, uspokaja się tylko jak dostanie smoka. I wstaję tak co kilka minut, potem np zaśnie na godzinę i od nowa, no tragedia. :(

PaniAg jeżeli mu wygodnie z tymi poduszkami to się nie zastanawiaj, tylko ja bym na krok od wózka wtedy nie odeszła ;)

Etanol? Gdyby bardzo szkodził to uważam, że wtedy ten żel nie byłby tak łatwo dostępny. A Hanula naprawdę tragicznie to znosi. :baffled:

Aschlee nie kupuj już tyle bo Twoja mała nie nadąży zjadać. :D
Ja wczoraj kupiłam dla młodej chusteczki, śliniaki, pluszaka z pozytywką (męczymy go od wczoraj bardzo dużo bo trochę Hanulę uspokaja) i 4 słoiczki. Takie bzdury a cieszą :D

Demolka Calgel też ma etanol w składzie :p

Betula pokaż w końcu jakie wybrałaś :)

Co do zamkniętego to może najpierw te co się udzielają a w każdej chwili będzie można przecież dodać kolejne osoby. Może jeszcze ktoś się zmobilizuje i wyjdzie z krzaków jak Jenot. :D

Ogólnie u nas ząbkowanie to dramat, ona tak przeraźliwie krzyczy, krztusi się, pręży a ja buczałam dzisiaj razem z nią, nie umiem jej ulżyć :(:(

PanAg to masz dobrą cenę za mleczko. My na bebilonie i zamawiam na gemini bo tam wychodzi 52,75 za 1200g a w Rossmannie jest po 65,99.

reklama
Do góry