reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

My bioderka mamy w przyszłym tygodniu, musze zerknąć kiedy żebym nie przegapila.

Magmich a jakie masz butelki. Bo np avent ma specjalne smoczki do kaszki

Hanula na mleko wstała dopiero o 7 i teraz zasnęła. Tez bym jeszcze pospala ale musze wstawać nas szykować, Hanula do babci a ja do rodzinnego po skierowania

reklama
Albo wstaje w nocy na butle i śpi do 9.oo albo bez pobudki do 5.oo. Taki z niego artysta. Dziś wersja z pobudką;)

Obroty nadal na nie. Za to robi wstęp do raczkowania i kreci sie na brzuszku.

Odnosnie jego wagi to byla znaczna roznica na naszej wadze domowej bo o 2oo gr ;)

Niezla sciema z tym Orange i Nato. Trzeba bylo rzec,ze ty ma tym szczycie i jestes bez neta hihi;)

Załączniki

• IMG_20160708_090903.jpg
    IMG_20160708_090903.jpg
    188 KB · Wyświetleń: 67
PaniAg fajnie ten Twoj maluch podnosi dupcie... Mojemu Antosiowi spodobaly sie te puzzle, powiedzial, ze musi je miec ;) u nas raczkowanie jesli bedzie to pozno, nie ma gdzie trenowac, bo na gorze malo miejsca na podlodze, a na dole Antos na podlodze nie lezy...

W szkole mnie uczono, ze dzieci nie powinny pomijac zadnego etapu, podobno ma to nawet wplyw na rozwoj ich mozgu, np. dzieci, ktore pominely etap raczkowania moga miec problem z nauka czytania.

Magmich a co ma piernik do wiatraka? W sensie nato do orange? ale wymowka...

Bettina a u was jak noc?

i gdzie jest Betula?

Ola,moj maz nie raczkowal a ma niezly mozg hahah;)
Antek na tej macie tez nie chcial od razu ale sie klade czasem obok niego "ała moje gnaty....to ja mam kręgosłup?" i jakoś poleży teraz troche. Czasem z nim sie tam bawie.

PaniAg a moze mial problem z nauka czytania? :D ale naprawde, tak mialam na wykladach na studiach :)
Dla naszych "starych" gnatow to troche za twardo pewnie :D jutro wybieram sie do Pepco, mam nadzieje, ze dostane tam takie puzzle. A ta mate dzwiekowa dostalas?

Js te puzle zamawialam z allegro, to co widac to nawet nie jest polowa rozlozona xD

Mata na razie wisi bo ma za glosne dzwieki. Tak jakby co nie polecam. Moze potem sie przyda. A na pewno jako wystroj pokoiku, ktory jeszcze nie jest gotowy,bo maly spi z nami w sypialni.

Tez pamietam ze szkoly o tym braku raczkowania i sie smieje tylko;)Pamietam,ze to ma kolosalny wplyw na synchronizacje ciala itp.

Antek puscil taki gaz,ze zaczelam szykowac wszystko do podmycia. Patrze a tam nic nie ma. Ale ma dowcip...

*Edit. Jednak to nie byl dowcip a ostrzezenie. Bomba poszla teraz.
Hahahahah

PaniAg fajnie wyglądają te puzle może i starszak by się zainteresował?

Ja polecam hula-kule już za chwilę nasze dzieciaki będą chciały do takich rzeczy podpelzac ;)

A pierś dzisiaj ok. Olafowi dalam więcej cyckowac i okład z chłodnej pieluszki. Jakoś przeszło. Uff
1467969905-1d1mld.jpeg

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

PaniAg jaki on duży moja przy nim to kruszynka. A takie puzzle miała starsza ale je wywaliłam bo dostała jak już sama umiała je składać i doprowadziła do tego że po całym domu walały się literki które za chiny nie chciały się trzymać w swoich miejscach:):):)

Ola z tą nauką czytania i raczkowaniem to mi dałaś teraz do myślenia. Muszę poobserwować Laurę bo liczyć to uwielbia ale np. głoskowanie to dla niej czarna magia. Ona nawet nie potrafi powiedzieć jaką głoskę słyszy na początku wyrazu.
No chyba że po rodzicach będzie matematykiem a nie humanistą.

To fakt, wielkolud mi sie trafil;) A niedowierzalam jak tesciowa mowila,ze sie po tatusiu urodzi duzy;)

Kama ale masz dwóch fajnych rozbójników!

Wiecie co, wchodzac do domu po spacerze, maz mi napisal ze bedzie listonosz. Akurat sie przebieralam, domofon. Prawie by mnie zastal bez gaci hahah. Tu jest wielki plus mieszkania wyzej ;)

reklama
PaniAg to ja tak mialam wczoraj mysle musze sie ogarnac bo pewno listonosz przyjdzie.Nie minelo 5 minut dzwonek :D przy domofonie bluzke nakladalam ;) ale zdarzylam zanim przylazl na gore :D my na spacerku juz mi nogi w tylek wchodza

1467978778410.jpg
1467978796811.jpg

Załączniki

• 1467978778410.jpg
    1467978778410.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 237
  • 1467978796811.jpg
    1467978796811.jpg
    85,9 KB · Wyświetleń: 238
Do góry