reklama
NowaNatka
Fanka BB :)
demolka dzielna ta Twoja córcia.
mój tez leży na brzuchu nie dluzej niż minute i jest placz.
na nogi tez staje szczególnie jak ma siedziec to probuje wstać. Nastraszylas mnie troche teraz?co może buc nie tak co lek ci powiedziala?
mój tez leży na brzuchu nie dluzej niż minute i jest placz.
na nogi tez staje szczególnie jak ma siedziec to probuje wstać. Nastraszylas mnie troche teraz?co może buc nie tak co lek ci powiedziala?
Natka z pleców na brzuch się przekreci ale odwrotnie nie bardzo.była inna pediatra bo moja ma urlop i się uparła.tłumaczyłam że jak ma to zrobić skoro nie leży na brzuchu bo od początku był ryk! no ale sama dla siebie sprawdze choć byłam już kiedyś przypadkiem u rehabilitantki i nic nie mówiła że coś nie tak.
mówiła jeszcze że są dzieci które omijają pewne etapy rozwoju bo go nie pasują i tak może być u nas.ale ja na tą pediatrę biorę poprawkę,koleżance chciała zaszczepić mała bez badania,spytała czy ona uważa że jej córka jest zdrowa i dają kartkę że można zaszczepić!
Bettina2701
Moja z brzucha na plecy też się nie przekręca chyba, że przypadkiem jak się odchyli za mocno. Chyba robi wstęp do raczkowania, bo nóżkami próbuje się odpychać i tyłek do góry podnosi ale ryje twarzą w podłoże przy tym. A ile się biedna nastęka
15 minut temu płakała i musiałam ją odwrócić z brzucha na plecy a przed chwilą jak do niej zajrzałam to śpi na brzuchu
Demolka raczkowanie to ważny etap ale znam dzieci co go ominęły i wszystko z nimi dobrze, rozwijają się prawidłowo. Dla spokoju sumienia warto skonsultować ale nie ma co się też martwić na zapas. Pozazdrościć takiej odważnej córy. Która to była dawka szczepienia?
My mamy na początku sierpnia.
U mnie z becikowym będzie masakra jeżeli chodzi o dokumenty
15 minut temu płakała i musiałam ją odwrócić z brzucha na plecy a przed chwilą jak do niej zajrzałam to śpi na brzuchu
Demolka raczkowanie to ważny etap ale znam dzieci co go ominęły i wszystko z nimi dobrze, rozwijają się prawidłowo. Dla spokoju sumienia warto skonsultować ale nie ma co się też martwić na zapas. Pozazdrościć takiej odważnej córy. Która to była dawka szczepienia?
My mamy na początku sierpnia.
U mnie z becikowym będzie masakra jeżeli chodzi o dokumenty
kamaa
Demolka mój starszak nie przekręcał się z brzucha na plecy. Ominął ten etap właśnie. Ale fakt, że u rehabilitantów byliśmy, ale to że względu na zaciśnięte pięści jeszcze w 6tym miesiącu zycia.
Przymierzylam sukienkę co kupiłam prawie 4 lata temu na wesele...chciałam ją założyć teraz na wesele kuzynki (13.08)...ale w życiu jej w cyckach nie dopne a kg mam tyle samo :/ muszę wybrać się na zakupy...a ja z tych co zakupów baaaardzo nie lubią
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Przymierzylam sukienkę co kupiłam prawie 4 lata temu na wesele...chciałam ją założyć teraz na wesele kuzynki (13.08)...ale w życiu jej w cyckach nie dopne a kg mam tyle samo :/ muszę wybrać się na zakupy...a ja z tych co zakupów baaaardzo nie lubią
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
NowaNatka
kama bylam na weselu u Siostry ostatnio i powiem Ci ze wybór sukienki byl dla mnie tragiczny niby chuda a cyce przy karmieniu tak duże ze ciężko bylo mi cos dobrać:\
Betti no musze tez się zabrać za zbieranie dokumentów do becikowego.
my pod koniec lipca szczepienie a wcześniej usg bioder (kontrola druga)a w środę ide wkoncu do gina od porodu nie bylam jeszcze wiec szykuje sie mega ochrzan
Betti no musze tez się zabrać za zbieranie dokumentów do becikowego.
my pod koniec lipca szczepienie a wcześniej usg bioder (kontrola druga)a w środę ide wkoncu do gina od porodu nie bylam jeszcze wiec szykuje sie mega ochrzan
magmich
Witajcie,
Ja wczoraj znowu bez neta tym razem wina po stronie Orange i wiecie co powiedzieli na infolinii "że to nic technicznego i że to przez szczyt NATO". No w d... mam ich szczyt nie działa mi net i telefony szwankowały wrrrrr.
Ola Ty nie do męża się dosiadłaś a do chipsów
Demollka a przelatuje Wam ta kaszka przez smoczek 3 czy kupiłaś większy?
Moja za to przekręci się z brzuszka na plecy a w drugą stronę nie ma opcji. Co do raczkowania to starsza nie raczkowała. Chodzić zaczęła krótko po roczku i wtedy się zaczęło bo praktycznie wózek poszedł w odstawke bo siedzieć w nim nie chciała.
Ja wczoraj znowu bez neta tym razem wina po stronie Orange i wiecie co powiedzieli na infolinii "że to nic technicznego i że to przez szczyt NATO". No w d... mam ich szczyt nie działa mi net i telefony szwankowały wrrrrr.
Ola Ty nie do męża się dosiadłaś a do chipsów
Demollka a przelatuje Wam ta kaszka przez smoczek 3 czy kupiłaś większy?
Moja za to przekręci się z brzuszka na plecy a w drugą stronę nie ma opcji. Co do raczkowania to starsza nie raczkowała. Chodzić zaczęła krótko po roczku i wtedy się zaczęło bo praktycznie wózek poszedł w odstawke bo siedzieć w nim nie chciała.
reklama
Carolajna32
a i Dostalyśmy skierowanie do poradni rehab. bo młoda zamiast uczyć się przekrecac i raczkowac zaczyna na nogi wstawać! i lekarka chce być pewna że jej nic nie przeszkadza w leżeniu na brzuchu.tłumaczyłao że ona nie lubi i jej nie zmuszeni bo pół min i jest ryk!
Asch )))
Daniel nie leży na brzuszku, nie przekręca się, za to dźwiga i siada (jedną ręką łapie za coś a drugą się podpiera) no i jak tylko czuje podparcie to hop na nogi. Sztywne ma i bardzo mocne, pcha się niemiłosiernie.
On leżąc zmienia pozycję ale odpycha się nogami.
Córka moja też nie leżała na brzuchu i też się nie przekręcała.