reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

wlasnie ola .jak poszlam po wniosek to slierowaly mnie do kierownictwa bylo to w lutym .zrobie drugie podejście teraz i nie dam sie splawic.

reklama
czy ktoras z Was ma wózek quinny moodd? Jeśli tak to proszę o opinie.i czy do spacerówki można dokupić oslonke na nóżki na zimę?bo na allegro same śpiwory tylko znalazlam

Ja mam. Osłonek jako takich nie ma.

Ręczniki mamy z kapturem z Napiki, Elodie Details i Motherhood.
Ale dla córki kupiłam lata temu w LaRedoute i wiecie co? Są wciąż jak nowe... a z kapturka korzystamy.

Caro to co na zimę planujesz ,jakoś śpiworek ?slyszalam ze z maxi cosi tez pasuja do tego modelu.jak się czujesz wogole?który to tydz?:)

Aschlee kamień z serca. Cieszę się bardzo że wszystko ok. Matki nie będę komentować :(.

U nas z becikowym zero problemu, jakiś wniosek musiałam wypełnić i akt urodzenia małego dołączyć, a do skarbówki o zarobki oni sami składają zapytanie . Po tygodniu już miałam decyzję na piśmie że otrzymam :D.

Ja rzadko kiedy małego zostawiam. Wszędzie chodzi z mną :). Raz został tylko z teściową jak szłam na pogrzeb i raz z moją siostrą. Jak śpi i wyskakuję na bardzo szybkie zakupy to zostaje z braćmi i do tego tel w gotowości ;). Ale zazwyczaj chodzi ze mną i braćmi i robimy zakupy na spokojnie :). Nawet na fitness ze mną chodzi 3 razy w tyg. Tam go wszyscy uwielbiają a najbardziej mój trener bo w listopadzie sam zostanie ojcem i już nie może sie doczekać. Miał być Franiu i zostać kolegą Tymka i mieli razem w piłkę nożną grać ale będzie Łucja :D.
Jak sobie pomyślę że niedługo miałabym wrócić do pracy i go zostawić to już bym po kątach płakała :(.

Aschlee super sie ciesze,ze malutka zdrowa!

My becikowego nie dostaniemy. Taki bajer.

Tez nie zostawiam z nikim Bobasa. Czasem z mężem ale musze go nauczyc zostawania z babciami. Nigdzie mi sie nie spieszy ale nie chce miec potem strachliwego dziecka;) A tak serio to czasem trzeba samemu coś zalatwic i wtedy sie przyda.

Szykujemy kapiel z babyswimmerem, Maly to kocha!

Magmgch od poniedziałku daje wieczorem do mleka pół łyżeczki mam tą z nestle bez smaku dodatkowego.
co do becikowegoto pamiętajcie że jeśli ktoś teraz trochę przekroczy to niech spróbuje złożyć od września bo to będzie nowy okres zasiłkowy. i mogą być mniejsze dochody.

paniAg przekraczacie dochodami?
domolka dzięki za info;)
u nas dziś maluszek spokojniejszy :) zaraz kąpiel a teraz maly bawi sie wiec nie przeszkadzam mu:)

Ola i ona sie dziwi że jej nie zostawiasz małego. po takim komentarzu wogóle bym jej nie zostawiła- taki skorpionik ze mnie:))
my po szczepieniu Alicja na 6900 i 66 cm. pielęgniarka dwa razy mierzyła bo wyszło że w miesiąc 4 cm urosła ale ja stawiam że ostatnio się kopneli. Ala była bardzo bardzo dzielna aż mnie zatkalo jak zapłakala przy wkłuciu i przestała! pielęgniarka nie skończyła mówic że może płakać bo to szczypie-też była w szoku.

a i Dostalyśmy skierowanie do poradni rehab. bo młoda zamiast uczyć się przekrecac i raczkowac zaczyna na nogi wstawać! i lekarka chce być pewna że jej nic nie przeszkadza w leżeniu na brzuchu.tłumaczyłao że ona nie lubi i jej nie zmuszeni bo pół min i jest ryk!

Asch :))))

reklama
Do góry