reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich te chusty pod szyjke na sline są w pepco za 9.99 2 szt albo w tesco podobna cena:)

Mkvet Alicja dynie wciąga słoiczek na raz:)))) i też miała jakby krostki pierwszy dzień po niej ale na następny dzień dalam bo one zniknęły. Znajoma mówiła że jej dziecie ma też taką reakcje na nowe rzeczy i zawsze ma coś nie halo ze skórą czy z kupka i zaraz się organizm przyzwyczaja i przechodzi.

reklama
Dzis w 5 10 15 jest noc wyprzedazy i wszystko -50% :D

Magmich w ciazy nie jestem, bo nie jestem wiatropylna :p Musialam się czymś zatruć, chyba chleb ze sniadania mi nie podszedl, moze nie bede pisac skad taki wniosek ;) poza tym mam goraczke :/
Nie przejmuj sie chipsami i redsem, przeciez niecodziennie to jesz :)

Bettina Antek tez powiedzial, ze przezylby bez tych klockow... jak ich nie polubi to je kous oddamy najwyzej. Z macierzynskim tyle sie schodzi, bo moja szefowa pozno zglosila i wyslala papiery do urzedu :confused2:

Mkvet tez pomyslalam o alergii pokarmowej.

Betula jak tam u dermatologa?

Właśnie tu weszłam,żeby napisać o tym 5 10 15 :D

Zamawiacie bezpłatne próbki z np Bobovity czy Hipp? Bo ja dopiero teraz. Są jeszcze jakieś o czym nie wiem?

PaniAg podziwiam za zakup dźwiękowej zabawki. Później będziesz błagać żeby mu takich nikt nie przynosił:):)

Mkvet skąd wiedziałaś że poszłam na głodnego? o_Oo_O

Demollka oj czeka mnie wycieczka do Pepco bo Tesco jest ciut dalej:):)

Ola czyżby teściowa chlebek piekła? Nawet za bardzo nie wiem co by Ci polecić na te dolegliwości bo Ty karmisz. Co do chipsów to przeleciałam mieszkanie na odkurzaczu więc cosik tam spaliłam.

Mam super focie jak moje dziecię śpi z ulubioną lalą na twarzy ale jutro wrzucę bo nie chce mi się dzisiaj bawić z kabelkami. Młoda żeby zasnąć musi mieć coś do nosa przyłożone i najczęściej zagarnia sobie jakąś małą pluszową zabawką. Jak w sobotę byliśmy w gościach to nie mogła usnąć a pluszaków akurat nie zabrałam męczyła się męczył aż w końcu podłożyłam jej pod nosek czapeczkę. Zasnęła w dwie minuty:):):)

magmich pewnie mam korzenie wróżki;) a tak serio jak pójdę na głodnego do sklepu, wrócę do domu, zjem coś i popatrzę na zakupy to moje myśli są następujące "na cholerę ja to kupiłam jak i tak połowy z tego nie lubię/nie potrzebuję" ;)
PaniAg ja się zarejestrowałam ale jeszcze nic nie dostałam:(
No to spróbuję jutro raz jeszcze i zobaczymy co będzie. W ogóle wszędzie piszą że dynia najbezpieczniejsza i nie uczula.... ehhh ...

Hej. Dzieciaki drugi dzień mnie wykańczają... potrzebuje jakiegoś resetu :(

Aschlee co się dzieje?

Szalejecie z zakupami :)

Zuzanka masz trójkę dzieciaczkow? W jakim wieku? Zawsze Marzyłam o trójce, ale wymiekam.... Leon jest jak sinusoida...miesiąc cudowny, miesiąc zupełnie do kitu :/ w sobotę u rodziny kazałam mu zejść z krzesła, bo się bujal. No nie pociągnął za cerate? Moja lekko przestygnięcia kawa poszla na podłogę... wrrr...

Ja na razie nic nie kupuje, za dużo tego mam...za to wzięłam się za wystawianie na sprzedaż. Pewnie w marnym skutkiem. Dlatego karton ubranek unisex poszedł do kuzynki, worek dla pck, bo akurat dzisiaj jeździli. Wanienke chciałam koleżance upchnąć za paczkw chusteczek nawilzanych. I co? Zastanowi się do wieczora - cisza...

Magmich te trójkątne chustki super się sprawdzają potem też jako szaliczek :) masz zachcianki?[emoji14]

Mkvet zostaw ta wysypkę ;) może zniknie, jak nie ma innych objawów. A najwyżej jutro podejdziesz do lekarza jak dalej będzie.

PaniAg zamawialam z hippa jak był Leon. Zawsze 3sloiczki do przodu[emoji14]bo 2paczki przyszły a trzecią w rossmanie się odbierało ;)
1467663259353.jpg

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467663259353.jpg
    1467663259353.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 157
Caro jedziemy nad morze... A kawałek mamy. Czeka nas min. 6h drogi. Do tej pory byliśmy we Wrocławiu i Zosia drogę zniosła super.

MłodaGosia pamiętaj że nie wiesz jaki mam fotelik więc krytykowanie jest słabe... A dzieci pocą się nie tylko w fotelikach i taki "specyfik" jak pieluszka bambusowa świetnie się sprawdza również przy innych okazjach.
Pytam gdzie w sensie w jakie miejsce ;))

dziewczyny po cc, jak wygladaja wasze blizny? ja mam duze, niezbyt ladne ciecie (szybka akcja pod znieczuleniem ogolnym, wiec nikt nad estetyka sie nie zastanawial), ktora wygoila mi sie w ten sposob, ze zrobil mi sie rowek... w sensie blizna jest w takim rowku :baffled: zawsze sie to tak goi? da sie cos z tym zrobic?

Wasi chłopcy to królewicze, a moj Haniak z damy niestety nic nie ma... byla juz brudasem, teraz jest golasem, pluje mlekiem, smoka ssie tak, ze ja z drugiej strony ulicy slychac, do tego krzyczy na ludzi, zamiast sie do nich usmiechac i halasuje po nocach! :sorry:
Moja blizna ładnie zszyta a też cc miałam na szybko i w ogólnym.

Na blizny polecam NoScar, córka się smarowała jak miała bliznę na brodzie.

Daniel wciąż zjada po 2/3 łyżeczki ze słoika, resztą pluje jak dziki ;) :)

reklama
mkvet to na pewno reakcja alergiczna u nas takir krostki pojawily sie bo balsamie nivea dla niemowląt.

my dopiero zaczynamy wprowadzać obiadki od czego zacząć i po jakimś czasie zwiększać ilości?(rozumiem ze zaczynamy od 1lyzeczki)?

Do góry