reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Że tez ja nie mam pieluszki bambusowej!? Trzeba sie zaopatrzyć.

Moj Antoniuch lezy w pokoju na podlodze na...przewijaku. Na kocu mu za twardo. Królewicz xD

reklama
Magmich pierwsze co mi przyszlo do glowy, to to, ze ktos robi kryptoreklame...ale "przeszpiegowalam" osobe i nie wyglada mi na to. Przyszla sobie nie wiadomo skad, nawet "dzien dobry" nie powiedziala i wchodzi ludziom w slowo... ech.

Mkvet od razu po Twoim poscie zamowilam 5 pieluszek bambusowych :) Jak sie tatus dowie, ze Zosia taka flirciara to chyba kraty na drzwi i okna pozaklada ;)

Demolka nic nie przegapilas :) dobrze, ze Ci rehabilitantka czy tez rehabilitant powiedzial co robic, to na pewno bylo w ramach wizyty a nie dodatkowo, poza tym kobieta z artukulu ewidentnie manipuluje ludzmi, ja sie prawie dalam nabrac :/

PaniAg moj Antonio tez ma cos z Krolewicza...Antoski chyba tak maja :D

dziewczyny po cc, jak wygladaja wasze blizny? ja mam duze, niezbyt ladne ciecie (szybka akcja pod znieczuleniem ogolnym, wiec nikt nad estetyka sie nie zastanawial), ktora wygoila mi sie w ten sposob, ze zrobil mi sie rowek... w sensie blizna jest w takim rowku :baffled: zawsze sie to tak goi? da sie cos z tym zrobic?

Wasi chłopcy to królewicze, a moj Haniak z damy niestety nic nie ma... byla juz brudasem, teraz jest golasem, pluje mlekiem, smoka ssie tak, ze ja z drugiej strony ulicy slychac, do tego krzyczy na ludzi, zamiast sie do nich usmiechac i halasuje po nocach! :sorry:

Ostatnia edycja:
Betula ja mam malutka ranke, wyglada jak usmieszek :D Od niedawna smaruje żelem na blizny, polecil mi ginekolog. Żel nazywa się Contractubex.

Betula prawdziwa kobieta po prostu :D

Ten preparat stosowałam na ranę po pogryzieniu przez psa na buzi. Blizna jest minimalna i tylko ja ją widzę

Ola kraty to mało tatuś fosę wykopie i wpuści krokodyle.
Ja mam dwie małe pieluszki ale pójdę dokupić większe przydadzą się jako podkładki i do przykrywania.

Właśnie też chciałam o tym żelu co Ola napisać. Ja osobiście nie stosowałam ale moja mama tak i była zadowolona.
Betula Twoja Hania to po prostu indywidualistka mająca własne zdanie które zawsze będzie inne niż wola ogółu.

Mój mąż to się chyba gdzieś z mężem Demollki widział bo dzisiaj też mi dziwne akcje odstawia. Już mnie zdążył wkurzyć na maksa bo zupełnie nie słucha co się do niego mówi.

Tatuś przy tym był. Wcześniej się wygrażał co to on nie zrobi, a jak przyszło co do czego to tylko stał i się patrzył ;)

Ja czasem mam wrażenie że Ci mężczyźni tak mają.. I chyba nie ma na nich sposobu... Chwilami mam wrażenie że od jakiegoś miesiąca mój Mąż więcej czasu spędził w garażu niż w domu..

Hej.
Starszak daje nam popalić... ech.. a za niedługo i Olaf do tego buntownika dołączy...

Obiad robi się powoli. Mąż zaraz do pracy.

Co do rany po cieciu to dużo zależy od szycia. Akurat miałam to szczęście, że trafiłam na lekarzy co szyją ladnie. I po pierwszym i po drugim cięciu bliznę mam w formie malutkiego uśmiechu ;) co raz bledszą. Moim problemem za to jest teraz tzw daszek nad blizna :( nie wiem jakie ćwiczenia stosować, żeby go się pozbyć... :( ogólnie po dwóch ciążach brzuch a raczej mięśnie brzucha są w opłakanym stanie.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamaa mój mężuś parę lat temu zgubił brzuszek na rowerze z tym że to była dość szybka jazda. Dlatego ja teraz też w rower zainwestowałam;)
Właśnie mój chłop ma na mnie nerwa i ze złości robi obiad:):):) Nie powiem pasuje mi to. Tylko już obczaiłam że zapomniał o surówce.:)

Do góry