reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Betiii mój dokladnie tak samo sie przewraca sie na brzuszek i w sumie za każdym razem jak się bawi w lozeczku az mam strach go zostawiać i zajac sie czymś;|
my dzis z mężem spóźniona rocznice ślubu robimy ;)
Wiec milego wieczorku Kobitki:*

reklama
Natka miły wieczór, która to już?
Magmich przerażenie w ich oczach- bezcenne!
mój dał dziecku 2x 150ml w ciągu godziny-bo płakała a potem do wieczora bidula ulewala. no tylko wziąć i wpierniczyc!
Pamiętajcie kobiety żeby sprawdzać humor dzieci przed wyjściem hehe

Widzę, że nie tylko ja mam nerwy na Męża. Czasem mam takie wrażenie, że go nigdy nie ma w domu;) Ja też kładę pomiędzy pasami, ale przetestuję czy sprawdza się na dłuższej trasie w tym tygodniu w drodze nad morze;)
Dokąd się wybieracie?

Ola te nasze chłopy to są nie do podrobienia oni po pracy są zmęczeni i muszą odpocząć. A jak taka kobieta po macierzyńskim wraca do pracy to i tak dalej w domu robi to wszystko co wcześniej i nie ma prawa być zmęczona. Ale szczerze za ten tekst o pracy to szlaban na seks do końca miesiąca się należy;):)

aaa a jak chcesz żeby zabrał Antka na spacer to pakujesz młodego w wózek wołasz mężusia i rzucasz tekst "kochanie wychodzicie".:):)
Mój to anioł w takim razie. Od narodzin małego wstaje całe noce, w dzień się zajmuje, karmi i przewija, spaceruje.

Betiii mój dokladnie tak samo sie przewraca sie na brzuszek i w sumie za każdym razem jak się bawi w lozeczku az mam strach go zostawiać i zajac sie czymś;|
my dzis z mężem spóźniona rocznice ślubu robimy ;)
Wiec milego wieczorku Kobitki:*
Miłego wieczoru ;)

My dzisiaj odwieźliśmy córkę na kolonie, smutno trochę bez niej.
Danio nie przewraca się jeszcze na brzuszek sam, raczej na boki próbuje ale nogami jakoś to kombinuje.

Natka u nas taka pozycja w trakcie spania kończy się płaczem bo biedna nie potrafi się odwinąć na plecy ;)
Miłego wieczoru :D

Dobrym rozwiązaniem jest pieluszka bambusowa do fotelika. Zdecydowanie ogranicza pocenie.
Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.

"Demollka w nosidełku to nie wiem ale w foteliku samochodowym tym od kompletu z wózkiem to dzieciaki pocą się okropnie. Starsza ma teraz fotelik z recaro i powiem Ci że różnica kolosalna. Z jakichś lepszych materiałów zrobiony."

Zgadzam się, lepiej kupić wózek 2w1 a fotelik porządny np. z recaro gdzie dziecku będzie przyjemnie i nie będzie się pocił.

Ostatnia edycja:
maz demolki wymiata z karmieniem :DDD

MlodaGosia, gorzej jak się juz ma fotelik z "niespecjalnego" materialu - wtedy trzeba sobie jakos radzic ;)

Hanka-skakanka polubila kapiele, ale ze rownowaga w przyrodzie musi byc to znienawidzila ubieranie... jak jej probuje cos ubrac i musze przytrzymac chwile reke, to automatycznie jest dziki wrzask. no pasowalaoby zeby gola chodzila :confused2:

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.
a od kiedy pielucha bambusowa to 'specyfik'?

co do artykulu to wpisujac w wyszukiwarke pojecie "dynamika ciała" co by wyjasnic sobie te definicje, pojawiaja sie tylko wyniki ze strony tego artykuly.

reklama
Do góry