reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Betiii mój dokladnie tak samo sie przewraca sie na brzuszek i w sumie za każdym razem jak się bawi w lozeczku az mam strach go zostawiać i zajac sie czymś;|
my dzis z mężem spóźniona rocznice ślubu robimy ;)
Wiec milego wieczorku Kobitki:*

reklama
Natka miły wieczór, która to już?
Magmich przerażenie w ich oczach- bezcenne!
mój dał dziecku 2x 150ml w ciągu godziny-bo płakała a potem do wieczora bidula ulewala. no tylko wziąć i wpierniczyc!
Pamiętajcie kobiety żeby sprawdzać humor dzieci przed wyjściem hehe

Widzę, że nie tylko ja mam nerwy na Męża. Czasem mam takie wrażenie, że go nigdy nie ma w domu;) Ja też kładę pomiędzy pasami, ale przetestuję czy sprawdza się na dłuższej trasie w tym tygodniu w drodze nad morze;)
Dokąd się wybieracie?

Ola te nasze chłopy to są nie do podrobienia oni po pracy są zmęczeni i muszą odpocząć. A jak taka kobieta po macierzyńskim wraca do pracy to i tak dalej w domu robi to wszystko co wcześniej i nie ma prawa być zmęczona. Ale szczerze za ten tekst o pracy to szlaban na seks do końca miesiąca się należy;):)

aaa a jak chcesz żeby zabrał Antka na spacer to pakujesz młodego w wózek wołasz mężusia i rzucasz tekst "kochanie wychodzicie".:):)
Mój to anioł w takim razie. Od narodzin małego wstaje całe noce, w dzień się zajmuje, karmi i przewija, spaceruje.

Betiii mój dokladnie tak samo sie przewraca sie na brzuszek i w sumie za każdym razem jak się bawi w lozeczku az mam strach go zostawiać i zajac sie czymś;|
my dzis z mężem spóźniona rocznice ślubu robimy ;)
Wiec milego wieczorku Kobitki:*
Miłego wieczoru ;)

My dzisiaj odwieźliśmy córkę na kolonie, smutno trochę bez niej.
Danio nie przewraca się jeszcze na brzuszek sam, raczej na boki próbuje ale nogami jakoś to kombinuje.

Natka u nas taka pozycja w trakcie spania kończy się płaczem bo biedna nie potrafi się odwinąć na plecy ;)
Miłego wieczoru :D

Dobrym rozwiązaniem jest pieluszka bambusowa do fotelika. Zdecydowanie ogranicza pocenie.
Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.

"Demollka w nosidełku to nie wiem ale w foteliku samochodowym tym od kompletu z wózkiem to dzieciaki pocą się okropnie. Starsza ma teraz fotelik z recaro i powiem Ci że różnica kolosalna. Z jakichś lepszych materiałów zrobiony."

Zgadzam się, lepiej kupić wózek 2w1 a fotelik porządny np. z recaro gdzie dziecku będzie przyjemnie i nie będzie się pocił.

Ostatnia edycja:
maz demolki wymiata z karmieniem :DDD

MlodaGosia, gorzej jak się juz ma fotelik z "niespecjalnego" materialu - wtedy trzeba sobie jakos radzic ;)

Hanka-skakanka polubila kapiele, ale ze rownowaga w przyrodzie musi byc to znienawidzila ubieranie... jak jej probuje cos ubrac i musze przytrzymac chwile reke, to automatycznie jest dziki wrzask. no pasowalaoby zeby gola chodzila :confused2:

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.
a od kiedy pielucha bambusowa to 'specyfik'?

co do artykulu to wpisujac w wyszukiwarke pojecie "dynamika ciała" co by wyjasnic sobie te definicje, pojawiaja sie tylko wyniki ze strony tego artykuly.

reklama
Do góry