reklama
kamaa
Fanka BB :)
Ola ja może nie z zazdrością, bo o ile ciąża mi się przydasy to będzie mega nieplanowana, o tyle z tęsknotą. A podczas cięcia powiedziałam stanowczo koniec, o tyle w głowie i życiu jeszcze czegoś brakuje.
Caro nie wiem jaka była Twoja ciąża poprzednia, bo jestem tu od niedawna, ale życzę Ci żeby ta była nudna!!!
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Caro nie wiem jaka była Twoja ciąża poprzednia, bo jestem tu od niedawna, ale życzę Ci żeby ta była nudna!!!
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
anit80
Caro super, jak się cieszę życzę spokojnej i lekkiej ciąży
Magmich dzisiaj w zabawkowym kupiłam taką samą piszczałkę, tylko tę w środku pszczółkę czerwono żółtą i dostał jeszcze 3 nowe gryzaki i nowy smoczek
Hehe nazwałam tę piszczałkę pszczółką a to jest biedronka serio bardziej to przypomina pszczółkę
Magmich dzisiaj w zabawkowym kupiłam taką samą piszczałkę, tylko tę w środku pszczółkę czerwono żółtą i dostał jeszcze 3 nowe gryzaki i nowy smoczek
Hehe nazwałam tę piszczałkę pszczółką a to jest biedronka serio bardziej to przypomina pszczółkę
Ostatnia edycja:
NowaNatka
hejoll Laski
CAro super wieści ) gratuluje!;**** normlanie już miesiaczkowalas jeśli mogę zapytać?
Kama ja tez kp i już bylo padlo u nas podejzenie ciąży;p
mamusie kp mialyscie już miesiączkę bo ja jeszcze nie;\
mamy dziś malo spal i daje mi popalić;p
CAro super wieści ) gratuluje!;**** normlanie już miesiaczkowalas jeśli mogę zapytać?
Kama ja tez kp i już bylo padlo u nas podejzenie ciąży;p
mamusie kp mialyscie już miesiączkę bo ja jeszcze nie;\
mamy dziś malo spal i daje mi popalić;p
Antek tez ma takie dwie piszczalki, ale srednio je lubi ostatnio zasypia z taka żyrafą (?) Link do: ŻYRAFKA w SZORTACH w SUKIENCE baby ono 33cm NOWOŚĆ trzyma ja za noge, reke zamiast trzymac mnie za palec lub za szczebelek łóżeczka, co tez sie zdarzalo
NowaNatka ja nie miesiaczkuje a karmie piersia. A i karmienie piersia to nie antykoncepcja!!!
NowaNatka ja nie miesiaczkuje a karmie piersia. A i karmienie piersia to nie antykoncepcja!!!
reklama