reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
napisałam się wczoraj i wszystko uciekło ech..
Carol Ty szalona kobieto! gratulacje dla Was! kl się czujesz? jak Twój mały przystojniak? mam nadzieję że daje odetchnąć. uważaj na siebie! i dawaj znać .mam nadzieję że ciut zwolnisz tempo:-p

dziewczyny będzie Wam przeszkadzać jak będę pisać w kilku częściach? bo co trochę mi tel net rozłącza.za 3 tyg dostanę nowy od brata;-:-)
ja karmie kp w nocy a tak mm i okres jak w zegarku. do tego muszę brać tabletki anty bo mąż bierze silne leki i gin mówił że nawet przy anty jak karnie to mogę nie mieć okresu

napisałam się wczoraj i wszystko uciekło ech..
Carol Ty szalona kobieto! gratulacje dla Was! kl się czujesz? jak Twój mały przystojniak? mam nadzieję że daje odetchnąć. uważaj na siebie! i dawaj znać .mam nadzieję że ciut zwolnisz tempo:-p
Narazie dobrze się czuje. Brzuch pobolewa ale bez przesady więc jest ok.
Danielek też super, mamy teraz etap ząbkowania i skok rozwojowy więc marudzi trochę ale co począć ;)
Zwolnić muszę bo fizycznie nie dam rady.

Demollka a pisz jak chcesz nawet w częściach wszystko przeczytamy. A na winko to ja też reflektuje.

Natka jak ty możesz mecz "w spokoju" oglądać ja tu zaraz z nerwów padnę.

Moje też już śpią. Mała dzisiaj coś focha na mleko złapała ale to chyba dlatego że kupy nie może wydusić i popiarduje. No cóż muszą się jelitka do nowego jedzenia przyzwyczaić.
Nie no zaraz nie wyrobię chyba się wykąpie i wrócę po meczu wynik zobaczyć bo to chyba nie na moje nerwy.

reklama
Bwtula,nawet nie wiesz jak mnie pocieszylo,ze ktos dzks jak ja bez mocy;)

Demolka pisz jak Ci wygodnie;)

NowaNatka, nasz tez padl o 2o a nawet przed a my ogladamy mecz.

Zamowilam w koncu dziecku mate na podloge bo do tej pory mial koc na podlodze ale za bardzo go juz zwija. A raczej zawija na siebie;)

Ostatnia edycja:
Do góry