reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Demollka ja wczoraj też miałam zawroty głowy popołudniu przeszło. Czaję się żeby wyjść na szczepienie do przychodni mam 5 min pieszo ale przeszła u nas taka burza że ulicę płyną więc chyba się na auto skuszę.

reklama
Demollka bylas u lekarza? Musialabys skontrolowac co sie dzieje bo nikt nie mdleje bez powodu.Szoruj do lekarza bo strzaskam po dupce.Nie masz czasem anemii? Bo ja walcze z nia do tej pory.A znieczulica ludzi jest nie do opisania :(

Hej, my mamy dzis spiacy dzien. Antek nawet gardzi butla... Woli piers. Wczoraj tez. Nie wiem co on.

Wczoraj mial drugi spacer. Niezle pospal... A potem w domu padl dopiero o 23.oo a plus tej sytuacji to zero pobudek w nocy.

Dziewczyny ja tak mam uderzyłam się w palucha i padłam tylko śmiać mi się chce bo całe życie traciłam przytomność i wszyscy lekarze twierdzili że jak urodzę to mi przejdzie i co...dupa hehe

U nas też od rana leje i nie zanosi się na poprawę pogody więc bedziemy się kisić ech...

U mnie 30 stopni, wieje i chmury naszły z każdej strony. Ciekawe czy uda nam się wyjść na spacer. Miałyśmy iść na pocztę bo już przyszedł ochraniacz na szczebelki ale coś czuję, że zaraz lunie :baffled:

No i juz wiem co jest powodem bezsennosci i placzliwosci u Vivi....zeby i to dwa na raz [emoji15]

Kupilam dzis dwa nowe smaki kaszek na sprobowanie

1466161634-1d1mld.jpeg

Demollka dwie dolne jedyneczki u nas wychodza.

Tak daje jej kaszki ogolnie dosypuje do mleka po lyzeczce i raz dziennie gesciejsza w miseczce.Waniliowa smakowala zobaczymy czy podejdzia miodowa i bananowa

Ostatnia edycja:
U mnie tak wieje,ze odleciały mi wiatraczku z balkonu.

A spioch zasnął własnie pod karuzelką. Ja chyba też sie zdrzemnę.

Gratulacje ząbków Vivi;)

reklama
Betula brawo Ty za złożony namiot:)

Aschlee gratuluję ząbków a dla Ciebie to od razu dwie sukienki:)

My już po szczepieniu ryku było co niemiara ale teraz ładnie śpi. Mój mały pultasek waży 5885g. Dopytałam też o te zielonkawe kozy w nosku i Pani Doktor stwierdziła że śluzówki nie są nabrzmiałe więc raczej nic poważnego się dzieje kazała czyścić i zapisała mi nazwę takich specjalnych kropelek które czyszczą jak sól fizjologiczna ale mają też działanie bakteriobójcze.
W nas pogoda okropna moja ulica tak zalana że dzisiaj poruszam się autem. Babcia przyszła powiedzieć że im piwnicę zalało woda do połowy łydek. Rodzice w pracy a jutro wyjeżdżają a tu się okazało że studzienki na ulicy zapchane i cofa się woda. Dzwoniłam do wodociągów to mi powiedzieli że w związku z ulewą mają tyle zgłoszeń że nie wiadomo czy dzisiaj przyjadą:angry:. A to się znowu na deszcz zanosi i jak lunie to ich znowu podtopi:realmad:. Dziewczyny normalnie czuję się już zmęczona dzisiejszym dniem. Dopiero co usiadłam i popijam kawę. Nawet obiadu nie zdążyłam zrobić poszłam na łatwiznę i kupiłam krokiety w biedronce. Sorry że zanudzam ale musiałam sobie "pogadać".

Do góry