reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

mkvet kiedys czesto bywalam w Twoich rodzinnych stronach, a dokladniej w Łęczycy ;)
ja wieczorem nie mam ochoty na nic...tylko spac ;) ale mam voucher na masaz, wiec musze go niedlugo wykorzystac ;)

Magmich jestem za spotkaniem i babskimi pogaduchami. Zawsze najblizej jest do Warszawy :D

reklama
Ola aleś Ty dowcipna:):) Do mnie masz tyle samo km co ja do Ciebie więc zapraszam;)

W Warszawie to byłam ostatnio chyba z 7 lat temu i to do tego na szkoleniu więc wysiadłam na Centralnym podeszłam na Koszykową i potem pokonałam tę samą trasę w drugą stronę ot cała moja wycieczka.

Ja byłam we wtorek sama!!! Na spotkaniu z koleżankami :) ale tak szybko minęło, że jakby go nie było[emoji14]a wieczorami też padam jak kawka :/

A jak już wybiote się na spacer, to starszego muszę tak pilnować, że zazwyczaj kończy się to szybkim powrotem do domu i opuszczeniem go do ogrodu[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola a co tam robiłaś?
magmich ja też mam taką nadzieję, ale przekonamy się za kilka dni:)
Kamaa czyli nie puszczacie starszego Malucha do żłobka?
PaniAg ja też mam towarzystwo z osiedla. Na spacery z nami chodzi miesiąc starszy od Zosi Adaś z mamą:)

Magmich otrzymujesz dzisiaj I miejsce za "udany dzień"! mam nadzieję ze wszystko dobrze się skończy!

Ja ostatnio tż byłam w Warszawie z 6 lat temu na jakimś szkoleniu, a dokładniej przewieźli nas przez nią autokarem z dworca nad jakiś zalew do hotelu który na bank pamiętał czasy PRLu i na nich się zatrzymał hehe

Mkvet jak jestem u siebie to tylko tyle wyjdę co mi teście popilnują małej ale ostatnio ma na nich anty więc tylko tyle co muszę-lekarz, dentysta itd Mój jest co trzy tyg więc staramy się spędzić tydzień razem i szkoda nam chwil:)

Kama przeważnie jak są dzieci to zawsze rozmowa idzie na ten sam temat:) 99% moich znajomych ma dzieci i może z jedna, dwie kumpele znajdę które znają inne tematy:)

Mkvet Leon nie chodzi do żłobka, chociaż czasem by mu się przydało[emoji14]

Demolka no właśnie mało kto nie rozmawia o dzieciach :D ale one 2 z 3 dziewczyn to jeszcze bez dzieci, więc ty m bardziej miałam nadzieję na inne tematy :D

Zanim ją zorientuje się kto skąd jest to mi minie trochę czasu ;) a może ktoś z moich okolic jednak? :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mkvet narazie nie za bardzo mamy wybór a kupno mieszkania bez pożyczki jest bardzo kuszące i dla wielu ,młodych nieosiągalne tak jak dla nas. Mam nadzieję ze jak skończymy szczepienia w sierpniu i będzie juz dłuższa przerwa to co drugi wyjazd pojadę z mężem, nie chcę na stałe czy dłuzej bo mam tu rodziców już w ładnym wieku, którzy mogą liczyć tylko na mnie
Alicja w końcu padła z godzinę temu i mam chwilę dla siebie:))może jakies szybkie spa:))

Do góry