reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A kto powiedział że dla dziewczynek niech się dzieciaki bawią czym chcą w końcu chłopak może zostać kucharzem a dziewczynka inżynierem.
A mężowi powiedz że kupicie no name i tylko dacie na przód naklejkę BMW:)

reklama
Betula Haniak pewnie szybciej zalapala skladanie niz mama ;P

Dzis w nocy, na probe, zalozylam Antosiowi pampersy a nie dady. Roznica moze i jest, ale na pewno nie to jest przyczyna ego czestego budzenia sie w nocy.. Moze to rzeczywiscie te dziasla a ja jak zwykle szukam glebszego powodu... ehh.

Ostatnia edycja:
ola, nie wiem, nie wiem! strasznie jej oko leciało jak wzięłyśmy się za składanie i zanim się filmik od magmich skończył to Hanka już usnęła ;)

ola, jesteś zadowolona z Dady? dużo są tańsze od pampersów?

Betula dopoki Antos nosil 1.a potem 2. to bylam zadowolona, ale co do 3. mam zastrzezenia. Wydae mi sie, ze slabiej i mniej chlona. Dady nr 3. kosztuja 32 zl za 64 sztuki, jesli dobrze pamietam, ale nie wiem ile pamperaki kosztuja.

Hej. Olaf od wyjazdu daje minw kość... budzi się w nocy i warczy, wygina się... cyckuje i się burzy, najlepiej z nim gadać! Może i lampki tego winą jak piszecie? My używamy dady. Starszy też jeszcze pieluchowy. Leon tez mi się często budził, nawet częściej bo max co 2h. Alr to był zupełny cyckoholik ;)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam coś ostatnio kiepsko się czuje wczoraj znów straciłam przytomność, osiedle wieżowców w każdym 80 rodzin i nawet nikt nie zauważył ze leżę jak długa przy aucie ech.. parę siniaków mam dobrze że byłam beż małej.

U nas w rossmanie pampers w promocji 37zł a na kartę zniżki i jeszcze 11zł taniej za 74szt:))może ale siusiać ile chce hehe

No mojemu nawet tego aauta nie pokażę bo mój zarazz by kupił i postawił koło swojej większej:) już zapowiedział że jak Alicja podrośnie to będzie ja woził do MC a mamy ze 200m hehe

Kama może synek musi odreagować po swojemu n ową sytuację?

Znajomej bliźniaczki mają prawie 2latka i tak jak Ola pisze szał na auta a tatuś wniebowzięty!

reklama
Demolka koniecznie idź do lekarza jak najszybciej, takie omdlenia nie są normalne. :szok:

Jakim cudem masz pampki 74 szt za 37 zł? Też mam kartę rossnę i mam za 45 już w promo :confused:

Do góry