reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
co Ty, to nie przejdzie
betula
złożyłam! namiot!
...przeszkoliłam od razu Haniaka, co by sobie sama składała jak będzie trzeba
...przeszkoliłam od razu Haniaka, co by sobie sama składała jak będzie trzeba
Betula Haniak pewnie szybciej zalapala skladanie niz mama ;P
Dzis w nocy, na probe, zalozylam Antosiowi pampersy a nie dady. Roznica moze i jest, ale na pewno nie to jest przyczyna ego czestego budzenia sie w nocy.. Moze to rzeczywiscie te dziasla a ja jak zwykle szukam glebszego powodu... ehh.
Dzis w nocy, na probe, zalozylam Antosiowi pampersy a nie dady. Roznica moze i jest, ale na pewno nie to jest przyczyna ego czestego budzenia sie w nocy.. Moze to rzeczywiscie te dziasla a ja jak zwykle szukam glebszego powodu... ehh.
Ostatnia edycja:
betula
ola, nie wiem, nie wiem! strasznie jej oko leciało jak wzięłyśmy się za składanie i zanim się filmik od magmich skończył to Hanka już usnęła
ola, jesteś zadowolona z Dady? dużo są tańsze od pampersów?
ola, jesteś zadowolona z Dady? dużo są tańsze od pampersów?
Betula dopoki Antos nosil 1.a potem 2. to bylam zadowolona, ale co do 3. mam zastrzezenia. Wydae mi sie, ze slabiej i mniej chlona. Dady nr 3. kosztuja 32 zl za 64 sztuki, jesli dobrze pamietam, ale nie wiem ile pamperaki kosztuja.
kamaa
Hej. Olaf od wyjazdu daje minw kość... budzi się w nocy i warczy, wygina się... cyckuje i się burzy, najlepiej z nim gadać! Może i lampki tego winą jak piszecie? My używamy dady. Starszy też jeszcze pieluchowy. Leon tez mi się często budził, nawet częściej bo max co 2h. Alr to był zupełny cyckoholik
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Pampersy w rossmannie nr 3 za 74 szt 45 zł, obecnie w tesco za giga box 126 szt 75 zł
My dzisiaj bez żadnej pobudki do 5.30, hura
My dzisiaj bez żadnej pobudki do 5.30, hura
Witam coś ostatnio kiepsko się czuje wczoraj znów straciłam przytomność, osiedle wieżowców w każdym 80 rodzin i nawet nikt nie zauważył ze leżę jak długa przy aucie ech.. parę siniaków mam dobrze że byłam beż małej.
U nas w rossmanie pampers w promocji 37zł a na kartę zniżki i jeszcze 11zł taniej za 74szt)może ale siusiać ile chce hehe
No mojemu nawet tego aauta nie pokażę bo mój zarazz by kupił i postawił koło swojej większej już zapowiedział że jak Alicja podrośnie to będzie ja woził do MC a mamy ze 200m hehe
Kama może synek musi odreagować po swojemu n ową sytuację?
Znajomej bliźniaczki mają prawie 2latka i tak jak Ola pisze szał na auta a tatuś wniebowzięty!
U nas w rossmanie pampers w promocji 37zł a na kartę zniżki i jeszcze 11zł taniej za 74szt)może ale siusiać ile chce hehe
No mojemu nawet tego aauta nie pokażę bo mój zarazz by kupił i postawił koło swojej większej już zapowiedział że jak Alicja podrośnie to będzie ja woził do MC a mamy ze 200m hehe
Kama może synek musi odreagować po swojemu n ową sytuację?
Znajomej bliźniaczki mają prawie 2latka i tak jak Ola pisze szał na auta a tatuś wniebowzięty!
reklama
Bettina2701
Demolka koniecznie idź do lekarza jak najszybciej, takie omdlenia nie są normalne.
Jakim cudem masz pampki 74 szt za 37 zł? Też mam kartę rossnę i mam za 45 już w promo
Jakim cudem masz pampki 74 szt za 37 zł? Też mam kartę rossnę i mam za 45 już w promo