reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Tiniaq o kurcze! Ale niespodzianka! Gratulacje ogromne :-) Jak się czujesz? Jak mnie odepna od ktg to uzupełnienie listę :-)
Bozienko u mnie z takiego ktg by się cieszyli. Właśnie mam teraz takie skoki i mówią, że jest cudownie :-)
Bozienko u mnie z takiego ktg by się cieszyli. Właśnie mam teraz takie skoki i mówią, że jest cudownie :-)
anit80
Fanka BB :)
Magda chyba przywolałam Cię myślami. Zastanawiałam się co tak długo się nie odzywasz. Pewnie wypoczywałaś i rodzinka była u Ciebie
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anit była koleżanka, później mąż z dziećmi. Potem ktg i tak leci czas. Ogólnie czuje się paskudnie i w sumie to się ciesze, ze jestem w.szpitalu,bo w domu bym miała od razu czarne myśli. :-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dopiero jutro? Jej,ja mam moje skarby zawsze od razu że sobą. A ból szybko minie. Trzymaj się i wracaj szybko do formy :-)
reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Magda ja się kompletnie na ktg nie znam niby mówią ze wszystko ok ze tak ma być ale ja się boję ze jednak nie do końca mi prawdę mówią . Tam o jakieś skurcze mi nie chodzi niech sobie będą tylko to skaczące serduszko mnie martwi . Oby do poniedziałku :-) i będę miała pewność że wszystko jest Oki ;-)