reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Ja też pewnie wykorzystam od razu zaległy urlop, zanim Mąż wykorzysta resztę rodzicielskiego. A za okres zwolnienia jeszcze na etapie ciąży przysługuje też urlop?

reklama
A wlasnie znalazlam kombinezon po synku z coolclub muszego wyprac bo6 lat lezal ale wyglada jak nowy.chyba go.wezme.na wyjscie ze szpitala

Załączniki

• 1452691916317.jpg
    1452691916317.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 59
Mkvet jeżeli chodzi Ci o to czy np. że mimo iż przez 6 mc jesteś na l4 przysługuje Ci urlop to tak. Jeśli masz normalną umowę o pracę to masz 26 dni urlopu na rok i nie jest ważne czy w czasie tego roku przebywałaś na zwolnieniu.
Chyba trochę chaotycznie to napisałam ale może mnie zrozumiesz:)

Lilith super kombinezon, ja wszystkie rzeczy mam po starszej bo nic nie wyrzucałam, aż mi dziwnie bo nie kupiłam nic nowego.

Co tu taka cisza ????
Ja sie zdrzemnelam z Olusia i jestem jeszcze bardziej zmeczona, M przyszedl z pracy i z glupim pytaniem czy cos pilam hahah bo wygladam jak bym pare kielonow strzelila, oczywiscie mowil to w zartach ...ach te chlopy tez porownania maja

Tu cisza bo wszystkie porodami się zajęły w wątku wizytowym. ;-) ;)
Ja też dzisiaj zaliczyłam dwugodzinną drzemkę a niby położyłam się tylko na chwilę, żeby kręgosłup mi odpoczął :baffled: Kręgosłup przestał boleć ale za to przeszło na miednicę, ech :sorry:

Ja się wkurzam na ten szpital po co mam tutaj leżeć 5 dni skoro w domu też to mogę robić . Dzieci z babcia zostały mąż teraz ma dzień w dzień prace wiec będę tutaj taka sama jak palec albo coś tam ;-)

reklama
Do góry