reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
magmich
Mkvet jeżeli chodzi Ci o to czy np. że mimo iż przez 6 mc jesteś na l4 przysługuje Ci urlop to tak. Jeśli masz normalną umowę o pracę to masz 26 dni urlopu na rok i nie jest ważne czy w czasie tego roku przebywałaś na zwolnieniu.
Chyba trochę chaotycznie to napisałam ale może mnie zrozumiesz
Lilith super kombinezon, ja wszystkie rzeczy mam po starszej bo nic nie wyrzucałam, aż mi dziwnie bo nie kupiłam nic nowego.
Chyba trochę chaotycznie to napisałam ale może mnie zrozumiesz
Lilith super kombinezon, ja wszystkie rzeczy mam po starszej bo nic nie wyrzucałam, aż mi dziwnie bo nie kupiłam nic nowego.
LilithGoth
Co tu taka cisza ????
Ja sie zdrzemnelam z Olusia i jestem jeszcze bardziej zmeczona, M przyszedl z pracy i z glupim pytaniem czy cos pilam hahah bo wygladam jak bym pare kielonow strzelila, oczywiscie mowil to w zartach ...ach te chlopy tez porownania maja
Ja sie zdrzemnelam z Olusia i jestem jeszcze bardziej zmeczona, M przyszedl z pracy i z glupim pytaniem czy cos pilam hahah bo wygladam jak bym pare kielonow strzelila, oczywiscie mowil to w zartach ...ach te chlopy tez porownania maja
Bettina2701
Tu cisza bo wszystkie porodami się zajęły w wątku wizytowym.
Ja też dzisiaj zaliczyłam dwugodzinną drzemkę a niby położyłam się tylko na chwilę, żeby kręgosłup mi odpoczął Kręgosłup przestał boleć ale za to przeszło na miednicę, ech
Ja też dzisiaj zaliczyłam dwugodzinną drzemkę a niby położyłam się tylko na chwilę, żeby kręgosłup mi odpoczął Kręgosłup przestał boleć ale za to przeszło na miednicę, ech
Bozienka24
Ja się wkurzam na ten szpital po co mam tutaj leżeć 5 dni skoro w domu też to mogę robić . Dzieci z babcia zostały mąż teraz ma dzień w dzień prace wiec będę tutaj taka sama jak palec albo coś tam ;-)
Bettina2701
No trochę słabo z tym leżeniem no ale co poradzisz. Ale nawet się nie obejrzysz a już będziecie z dzieckiem wychodzić do domu
reklama
Bozienka24
Ehhh no wiem ze to na miejscu ze wrazie w jestem pod kontrolą ale jak sobie pomyślę ze jutro dopiero czwartek to mnie szlak trafia ;-)