reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja też pewnie wykorzystam od razu zaległy urlop, zanim Mąż wykorzysta resztę rodzicielskiego. A za okres zwolnienia jeszcze na etapie ciąży przysługuje też urlop?

reklama
A wlasnie znalazlam kombinezon po synku z coolclub muszego wyprac bo6 lat lezal ale wyglada jak nowy.chyba go.wezme.na wyjscie ze szpitala

Załączniki

• 1452691916317.jpg
    1452691916317.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 64
Mkvet jeżeli chodzi Ci o to czy np. że mimo iż przez 6 mc jesteś na l4 przysługuje Ci urlop to tak. Jeśli masz normalną umowę o pracę to masz 26 dni urlopu na rok i nie jest ważne czy w czasie tego roku przebywałaś na zwolnieniu.
Chyba trochę chaotycznie to napisałam ale może mnie zrozumiesz:)

Lilith super kombinezon, ja wszystkie rzeczy mam po starszej bo nic nie wyrzucałam, aż mi dziwnie bo nie kupiłam nic nowego.

Co tu taka cisza ????
Ja sie zdrzemnelam z Olusia i jestem jeszcze bardziej zmeczona, M przyszedl z pracy i z glupim pytaniem czy cos pilam hahah bo wygladam jak bym pare kielonow strzelila, oczywiscie mowil to w zartach ...ach te chlopy tez porownania maja

Tu cisza bo wszystkie porodami się zajęły w wątku wizytowym. ;-) ;)
Ja też dzisiaj zaliczyłam dwugodzinną drzemkę a niby położyłam się tylko na chwilę, żeby kręgosłup mi odpoczął :baffled: Kręgosłup przestał boleć ale za to przeszło na miednicę, ech :sorry:

Ja się wkurzam na ten szpital po co mam tutaj leżeć 5 dni skoro w domu też to mogę robić . Dzieci z babcia zostały mąż teraz ma dzień w dzień prace wiec będę tutaj taka sama jak palec albo coś tam ;-)

reklama
Do góry