reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Kochane ja wpadam na szybko mialyscie sprawdzany stopien dojrzalosci lozyska w ostatnim czasie?

Carolajna kciuki kochana.Bedzie dobrze :tak: Musi

reklama
Bozienka chyba, że do tego czasu sam się ustali;)
Tiniaq a co podejrzewają u Ciebie?
Aschlee ja nie miałam.
Carolajna to oby już było spokojnie... Ale pewnie kilka dni Cię potrzymają znowu?

Aschle mi sprawdzal na każdej wizycie ostatnio 9 grudnia było wszystko ok ale powiem ci ze się boje bo to się zmienia a odstęp mam teraz długo ponad miesiąc i juz świruje ze coś będzie nie tak :-(

Carolajna pamiętaj albo dzisiaj albo dopiero w lutym ;-)
Mkvet oj chciała bym żeby już było po juz mam dość tu boli tam boli nie wyspie się albo nie jestem wstanie się obudzić aaaaaa CHCE JUZ KONIEC

No ciśnienie plus białkomocz plus obrzęki ( na szczęście niewielkie) czyli gestoza, zatrucie ciążowe... Na razie niewielkie, ale koniecznie trzeba pilnować. O hipotrofię dzidzi się nie martwię, Miłosz waży już 2800 :-)

Hej dziewczyny :-)

Spałam dziś 5 godzin. Sukces! Nadal zaś boli mnie krzyż i podbrzusze. Byle do czwartku :-)

Tiniaq z gestoza nie ma żartów,więc lepiej niech Cię trzymają w szpitalu. Podejrzewam,że szybko zakończą ciążę. Mówili coś w tym temacie?

Ja to się śmieje,że tyle nas ma jakieś boleści, a.zobaczycie,że pierwsza urodzi ta,co nic jej tak bardzo nie dokucza :-D

Jeszcze nie mówili, myślę, że będą próbowali mnie te dwa tygodnie przytrzymać, żeby skończony 37 tc był. Na razie z tym białkiem nie ma tragedii wielkiej, więc zostaje spokój i być dobrej myśli.

dzieewczyny orientujecie sie moze czy ja i dziecko moge byc na ubezpieczeniu meza w pracy po porodzie? u nas jest taka sytuacja ze mezus sie jeszcze nie przemeldowal . i czy to nie przeszkadza zeby nas ubezpieczyc? czy jeszcze przed porodem lepiej zeby sie przemeldowal, szukalam info jakies w necie ale nietety z marnym skutkiem. moze u was tez jest podobnie to pomozecie

reklama
Do góry