reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Aschle mi sprawdzal na każdej wizycie ostatnio 9 grudnia było wszystko ok ale powiem ci ze się boje bo to się zmienia a odstęp mam teraz długo ponad miesiąc i juz świruje ze coś będzie nie tak :-(
Carolajna pamiętaj albo dzisiaj albo dopiero w lutym ;-)
Mkvet oj chciała bym żeby już było po juz mam dość tu boli tam boli nie wyspie się albo nie jestem wstanie się obudzić aaaaaa CHCE JUZ KONIEC
Carolajna pamiętaj albo dzisiaj albo dopiero w lutym ;-)
Mkvet oj chciała bym żeby już było po juz mam dość tu boli tam boli nie wyspie się albo nie jestem wstanie się obudzić aaaaaa CHCE JUZ KONIEC
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hej dziewczyny :-)
Spałam dziś 5 godzin. Sukces! Nadal zaś boli mnie krzyż i podbrzusze. Byle do czwartku :-)
Tiniaq z gestoza nie ma żartów,więc lepiej niech Cię trzymają w szpitalu. Podejrzewam,że szybko zakończą ciążę. Mówili coś w tym temacie?
Ja to się śmieje,że tyle nas ma jakieś boleści, a.zobaczycie,że pierwsza urodzi ta,co nic jej tak bardzo nie dokucza
Spałam dziś 5 godzin. Sukces! Nadal zaś boli mnie krzyż i podbrzusze. Byle do czwartku :-)
Tiniaq z gestoza nie ma żartów,więc lepiej niech Cię trzymają w szpitalu. Podejrzewam,że szybko zakończą ciążę. Mówili coś w tym temacie?
Ja to się śmieje,że tyle nas ma jakieś boleści, a.zobaczycie,że pierwsza urodzi ta,co nic jej tak bardzo nie dokucza
Carolajna32
Mkvet jak się nie powtórzy nic to jutro do domu.
Bozienka pamiętam )
Taniaq powodzenia! Duży chłopak, mój młodzieniec ok 2500
Bozienka pamiętam )
Taniaq powodzenia! Duży chłopak, mój młodzieniec ok 2500
NowaNatka
dzieewczyny orientujecie sie moze czy ja i dziecko moge byc na ubezpieczeniu meza w pracy po porodzie? u nas jest taka sytuacja ze mezus sie jeszcze nie przemeldowal . i czy to nie przeszkadza zeby nas ubezpieczyc? czy jeszcze przed porodem lepiej zeby sie przemeldowal, szukalam info jakies w necie ale nietety z marnym skutkiem. moze u was tez jest podobnie to pomozecie
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Tiniaq to dobrze. Lepiej niech maluszek siedzi w brzuszku. :-)
Carolajna u Ciebie to prawdziwy rolokaster
Carolajna u Ciebie to prawdziwy rolokaster