reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko ja mam aktualnie 3 stopien dojrzalosci z tego co mowia teraz beda czesciej sprawdzac przeplywy i co 2 dzien ktg

Hej dziewczyny...carola dobrze ze juz sie maluszek uspokoil

Ja dzisiaj spalam tylko 4 godziny, fakt moglam pospac dluzej ale mlody tak kopal ze nie moglam spac a jak juz usnelam to corcia o 6 sie obudzila ehh.
Zaraz biore sie za sprzatanie bo dzieciaki niezly burdel mi zrobili w domu. No i musze male przemeblowanie w sypialni zrobic zeby lozeczko wstawic.

Carolajna wiesz jak to jest co lekarz i położna to często inne zdanie. Ty najlepiej wiesz jak się czujesz. I skoro z małym wszystko ok to się nie obawiaj. Będzie dobrze jak się urodzi teraz a jak poczeka jeszcze troszkę to jeszcze lepiej ☺.

Anit ja ostatnia wizytę miałam 9 grudnia i teraz będę mieć 15 stycznia a u mnie to już 37 tydxien dlatego tak się stresuje lozysko może się zestarzec w każdej chwili ty tego nie poczujesz a dla dziecka to moze mieć tragiczne skutki

Bozienko nie stresuj sie bo samo lozysko nic nie powie lekarz patrzy tez na przeplywy,wody plodowe i ogolny stan dziecka.Glowka do gory przeciez nie u wszystkich musi byc tak jak u mnie.Juz nie duzo nam zostalo do porodow :tak: jeszcze chwila i bedziemy sie powoli rozpakowywac po kolei

reklama
Ja sie dziś nawet wyspałam ale z przerwami. Za to kość ogonowa daje mi się we znaki...;-)

Pranie nr 1 - w toku.

Do góry