reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Natka chyba już prawie każdej twardnieje i delikatne skurcze sie pokazują.
Carola trzymaj sie kochana, no nie dziwi mnie że Danielek w miejscu nie chce usiedziec i pcha sie na świat, po kimś temperament i "brak umiejętności siedzenia na pupie" ma;-) ;)

Asch jak po wczorajszej wizycie?????

Dawno Choco sie nie odzywała i Solla hej dziewczyny przymarzłyście!!!!

reklama
Hej Wam.
Caro a który to u Ciebie tydzień cos się stało i żadnego suwaczka mi nie wyswietla:|
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy przytule swojego Bobasa:)
Sluchajcie wiem ze pewnie pytalam ale kurczę co chwila mi brzuch twardnieje bez boleśnie .to tak ma być? Ehh im bliżej tym człowiek bardziej się schizuje;p

a twardnieje Ci tak "sam z siebie" czy po jakims wysilku fizycznym/specerze?

Ooooo ale naprodukowalyscie w zoraj nie wchodziłam od 14 miałam bóle kręgosłupa skurcze i bóle pachwin skurcze były co 15 min ale racje nie bolały wieczorem miałam co 40 min bolesne ale się uspokoiło wszystko ;-) kurde męczące to jest albo niech się rozkręci albo niech mnie nie straszy ;-)

A mi wyszło białko w moczu, czuję, że trzeba się że szpitalem zaprzyjaźnić na dłużej :-/ Zobaczymy, jutro znowu zbieram siuśki na badanie :p

reklama
Do góry