reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie tez sie nie sprawdza.Ma ciche dni gdzie rusza sie malo ale to bardzo rzadko sie zdarza.Zazwyczaj szaleje a juz szczegolnie przy lezeniu na lewym boku.

reklama
Ehhh nad ranem obudził mnie bol brzucha jak na okres powiercilam się i przegonilo mnie do wc wróciłam do łóżka pojawiły się skurcze nie długie i nie zbyt bolesne po nospie trochę się wyciszylo i zasnelam od 9 znowu boli brzuch i wylatuje zemnie glutowate coś mały naciska na szyjkę strasznie latam do wc co chwilkę na siusiu i lecą parę kropelek ehhhh albo niech się rozkręci albo skończy bo zwariuje dzisiaj ;-)

Bozienka Ty juz bezpieczny termin masz to w razie co moze sie rozkrecac :)
Moze bedziesz pierwsza lutowa Mamuska ktira przedstawi nam swoj Skarb :D

Dzień dobry wszystkim Paniom :) czy mogę nieśmiało dołączyć? Również mam termin porodu na luty, dokładnie na 9 luty ;) chociaz lekarz wspominał, że prawdopodobnie będę mieć cesarskie cięcie, więc mój maluszek pojawi się troszkę wcześniej ;)
Pozdrowienia
Ola

Cześć dziewczyny, cieszę się że po świętach wszystkie nadal w dwupakach.

Aschlee trzymaj się kochana teraz maluch najważniejszy.
Caro dużoooo wypoczywaj żeby dotrwać do 2016 roku.

Ja od jakichś dwóch dni bez energii, najchętniej to bym spała do tego od wczoraj brzuch mnie pobolewa więc staram się jak najwięcej odpoczywać.

A jak tam prezenty trafione? Czy może dzisiaj rozpoczyna się wymiana.?

No Bozienka mocno wyprzedzisz termin;) Ale już bezpiecznie:)
Carolajna dobrze, że Cię wypuszczają do domu, chociaż pewnie też Maluszek pojawi się przed terminem. Oby jeszcze chwilę się wstrzymał.
Aschlee wszystko na pewno jakoś się poukłada...
NowaNatka u nas też się zdarza, że Zosia mniej się kręci, pojedyncze dni, ale ja mam znacznie młodszą ciążę niż Ty. Może Twój Maluch już ma mocno ograniczone miejsce.
Cześć olaolala. To na kiedy masz przewidziane cesarskie cięcie?
Magmich ja też bez energii, od kilku dni. Całe święta robiłam sobie drzemki popołudniowe chociaż wcześniej mi się nie zdarzało,a teraz też bym najchętniej poszła spać.

14 stycznia lekarz ma wyznaczyć termin cc, tylko że 20 stycznia mam jeszcze dodatkowe USG, bo dzidziuś jest duży podobno... więc nie wiem jak to będzie ...
A co do osłabienia i zmęczenia to mam podobnie ostatnio. Najchętniej bym ciągle spała i humor też mam kiepski, pocieszające jest to, że już bliżej niż dalej ;)

reklama
Ola witaj :tak:

Ja jutro jade na wyznaczenie juz konkretnego terminu.Bardzo jestem ciekawa co tam wymysla.I ile Vivi bedzie wazyla teraz bo ostatnio dwa razy pytalam czy oby na pewno dobrze zrozumialam

Do góry