reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

:) :) o to widze, ze nie jestem sama.
Bozienka24 a coś wskazuje na to, ze mozesz nie dotrzymac? ;)
a czy są tu jakieś mamy/przyszłe mamy z Warszawy moze?

reklama
Ola hmm no np dzisiaj mam bóle jak na okres klucie w środku bóle krzyża przeszywajacy bol w pachwinach i dziwne klucie w pupie ;-) dotego biegam siusiu co chwile i gluty zemnie lecą ;-)

witaj OLA!!;)
Bozenka ile Twoj bobo jest starszy o 2 tyg ? moj niby o tydzien okaze sie w srode jak bedzie wazonko:) zauwazylam ze brzusio mi opadl jak siedze to lezy na udach .wczoraj tez mialam bole okresowe i mega krzyz bolal dzis o dziwo mam luz .
pod koniec ciazy chyba wszystkie czujemy sie przemeczone :p
a co do ruchow to juz sa ,chyba Karolek postanowil dluzej pospac .zadko kopie ,ale wypina sie za to w kazda strone ,wkoncu jest spory

CARO dobrze ze do domku juz ,zawsze lepiej sie w domku wypocznie ;*

Natka no jakoś wychodzi ze o 2 tyg i tak się uczymyje cały czas więc albo to juz ten czas albo straszy narazie mam 2 skurcze bolesne w odstępie 30 min wiec nie jest źle ;-)

Witam się i ja po świętach :-)

Dla mnie był to bardzo intensywny czas. Mega zabiegana aż do wczoraj. Dopiero dziś pospalam porządnie i odpoczywam. Czuje się dobrze. Wiadomo. Coraz ciężej, tu boli,tam dźga,ale to akurat normalne na tym etapie :-)

Natka mój Theo jest duży. W środę przed świętami wyszło 2500g. Juz nie kopie,tylko jak ja.to mówię...grzebie się. To.zupełnie normalne. Jeśli niepokoją Cie te ruchy jedz na IP na ktg.

Demolko dziękuję za pamięć :*

Aschlee nie wierzę w to,co czytam :-( Może to.tylko chwilowe?

Płatna witam Cię serdecznie! Też jestem mamą cesarzowa,tylko u mnie będę już 5 cięcie. W środę teraz mają mi ustalić termin :-)

Bozienko ja czuję, że jeszcze poczekasz ze 2 tygodnie, ale może się mylę ;-)

Carolajna uważaj na siebie kochana :-)

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku! Powinnam być teraz częściej :-)

Magda chciała bym ale powiem Ci ze coraz bardziej czuje ze dzisiaj polecę do szpitala mały ruchliwy przy skurczach spokojny brzuch coraz bardziej boli jak na okres taki typowy okresowy bol zobaczymy jak się dalej rozkręci

reklama
Do góry