reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Ehhh nad ranem obudził mnie bol brzucha jak na okres powiercilam się i przegonilo mnie do wc wróciłam do łóżka pojawiły się skurcze nie długie i nie zbyt bolesne po nospie trochę się wyciszylo i zasnelam od 9 znowu boli brzuch i wylatuje zemnie glutowate coś mały naciska na szyjkę strasznie latam do wc co chwilkę na siusiu i lecą parę kropelek ehhhh albo niech się rozkręci albo skończy bo zwariuje dzisiaj ;-)
Bozienka24
Aschle jutro będzie równy miesiąc do terminu z om ;-) wiec nie wiem jak oni by to zakwalifikowali
Dzień dobry wszystkim Paniom czy mogę nieśmiało dołączyć? Również mam termin porodu na luty, dokładnie na 9 luty chociaz lekarz wspominał, że prawdopodobnie będę mieć cesarskie cięcie, więc mój maluszek pojawi się troszkę wcześniej
Pozdrowienia
Ola
Pozdrowienia
Ola
magmich
Cześć dziewczyny, cieszę się że po świętach wszystkie nadal w dwupakach.
Aschlee trzymaj się kochana teraz maluch najważniejszy.
Caro dużoooo wypoczywaj żeby dotrwać do 2016 roku.
Ja od jakichś dwóch dni bez energii, najchętniej to bym spała do tego od wczoraj brzuch mnie pobolewa więc staram się jak najwięcej odpoczywać.
A jak tam prezenty trafione? Czy może dzisiaj rozpoczyna się wymiana.?
Aschlee trzymaj się kochana teraz maluch najważniejszy.
Caro dużoooo wypoczywaj żeby dotrwać do 2016 roku.
Ja od jakichś dwóch dni bez energii, najchętniej to bym spała do tego od wczoraj brzuch mnie pobolewa więc staram się jak najwięcej odpoczywać.
A jak tam prezenty trafione? Czy może dzisiaj rozpoczyna się wymiana.?
No Bozienka mocno wyprzedzisz termin Ale już bezpiecznie
Carolajna dobrze, że Cię wypuszczają do domu, chociaż pewnie też Maluszek pojawi się przed terminem. Oby jeszcze chwilę się wstrzymał.
Aschlee wszystko na pewno jakoś się poukłada...
NowaNatka u nas też się zdarza, że Zosia mniej się kręci, pojedyncze dni, ale ja mam znacznie młodszą ciążę niż Ty. Może Twój Maluch już ma mocno ograniczone miejsce.
Cześć olaolala. To na kiedy masz przewidziane cesarskie cięcie?
Magmich ja też bez energii, od kilku dni. Całe święta robiłam sobie drzemki popołudniowe chociaż wcześniej mi się nie zdarzało,a teraz też bym najchętniej poszła spać.
Carolajna dobrze, że Cię wypuszczają do domu, chociaż pewnie też Maluszek pojawi się przed terminem. Oby jeszcze chwilę się wstrzymał.
Aschlee wszystko na pewno jakoś się poukłada...
NowaNatka u nas też się zdarza, że Zosia mniej się kręci, pojedyncze dni, ale ja mam znacznie młodszą ciążę niż Ty. Może Twój Maluch już ma mocno ograniczone miejsce.
Cześć olaolala. To na kiedy masz przewidziane cesarskie cięcie?
Magmich ja też bez energii, od kilku dni. Całe święta robiłam sobie drzemki popołudniowe chociaż wcześniej mi się nie zdarzało,a teraz też bym najchętniej poszła spać.
14 stycznia lekarz ma wyznaczyć termin cc, tylko że 20 stycznia mam jeszcze dodatkowe USG, bo dzidziuś jest duży podobno... więc nie wiem jak to będzie ...
A co do osłabienia i zmęczenia to mam podobnie ostatnio. Najchętniej bym ciągle spała i humor też mam kiepski, pocieszające jest to, że już bliżej niż dalej
A co do osłabienia i zmęczenia to mam podobnie ostatnio. Najchętniej bym ciągle spała i humor też mam kiepski, pocieszające jest to, że już bliżej niż dalej
Bozienka24
Ola ja mam 15 stycznia wyznaczenie terminu :-) Oile dotrzymam ;-) Umnie tez mały duży w 32 tyg ważył 2500-2800 g
reklama