reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit połóż się na lewej stronie i spróbuj odpocząć, stawianie jest normalne i jak mi w szpitalu mówili będzie coraz częstsze a leżenie na lewym boku i odpoczynek pomagają:)

Dziewczyny trzymać tam brzuchy i nogi

Demollka tak właśnie leżałam na lewej stronie. Tylko bardzo się zaniepokoiłam bo w dwóch poprzednich ciążach nie przytrafiło mi się to ani razu.

reklama
A wiecie,że mnie nie martwi w ogóle brak spakowanej torby i przygotowanej wyprawki? Jak to mój mąż mówi "w razie W wiem, co brać, a ubranka małemu jakieś wybiorę" :-D

Witajcie. :-)

U mnie temat wyprawki na wózku się zatrzymał. ;-) Do szpitala nie mam nic, z higienicznych rzeczy dla dziecka też. Baa nawet torby nie mam w którą mogłabym się spakować. :zawstydzona/y:
Za to mam dwa nowe jaśki mięciutkie do spania. Jeden dla mnie i jeden dla brzucha :-D

Witajcie. :-)

U mnie temat wyprawki na wózku się zatrzymał. ;-) Do szpitala nie mam nic, z higienicznych rzeczy dla dziecka też. Baa nawet torby nie mam w którą mogłabym się spakować. :zawstydzona/y:
Za to mam dwa nowe jaśki mięciutkie do spania. Jeden dla mnie i jeden dla brzucha :-D

Bettina masz rację teraz powinnyśmy myśleć o spokojnym i wygodnym wypoczynku bo później niestety już tak się nie da. Oczywiście teraz też się nie wyśpimy na zapas ale dobrze będzie powspominać ten czas relaksu. :-) :-D

Ja nawet dobrze dzisiaj spałam. Do łazienki chyba chodziłam śpiąc bo nie zarejestrowałam zbyt wiele wędrówek :-D

U nas dzisiaj ostatnie spotkanie na szkole rodzenia. Trochę szkoda bo fajnie było. :tak:

Mój suwaczek mówi, że maluch waży prawie 2 kilo, to się ubawiłam bo moje dziecię 2,5 :-D

reklama
W piersi jest jakis stan zapalny wiec nie jest zle za to dzis mecza mnie bolesne skurcze ktore wykazuje tez ktg :/
Dziewczyny jakie u Was skurcze pokazuje ktg?
Lekarz mowi ze niekiedy zdarzaja sie takie dni i nie musi oznaczac to odrazu ze cos sie dzieje ale trzeba obserwiwac czestotliwosc i czy sie nie nasilaja

Do góry