reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

mnie tez tylko niektore bola, jakby skora sie naciagala ,ehh moze musi sie wszystkoponaciagac jeszcze:-)nieraz maly tylko puka, a czasem jak lupnie to ojejciu;-)

reklama
wasze maluszki w brzuszku tez jeszcze zmieniaja pozycje? bo moj na ost wizycie mial ulozenie posladkowe a teraz czuje ze kopie tak jak by sie odwrocil do porodu ,ale porafi wrocic tez do tej posladkowej pozycji .
w1 cizy kiedyu Was bylo wiadomo

Natka Alex od 22 tygodnia jest główka w dół na usg jak się wierci i kręci to myślę że się jeszcze obraca napewno wiem ze coraz częściej przechodzi na prawą stronę na chwile bo na chwile ale jest ;-)

Magda trzymam kciuki

A ja przejrzałam sroczkowego nloga i jest REWELACYJNY "odkochałam" sie w nivea :D a "zakochałam się w rosmanie i już wiem co kupie dla maluszka i musze zmienić płyn do higieny

Moja mała to się jeszcze dużo kręci

Madzia współczuję tej diety. Na nic sobie nie mozesz pozwolić a jeszcze zgaga dokucza.
Co do tego sziadostwa, nie pozwalam mu rosnac i trzymam kciuki za wyniki :)
U mnie z mężem zgoda :) ah te chłopy :)

A no właśnie. Niby mogę jeść gotowane,ale znowu marchewka mi podnosi cukier strasznie. Tak samo biały ryż, a znowu brązowy juz nie dla wątroby. Normalnie nie mam co jeść :-(

reklama
Do góry