reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

mnie tez tylko niektore bola, jakby skora sie naciagala ,ehh moze musi sie wszystkoponaciagac jeszcze:-)nieraz maly tylko puka, a czasem jak lupnie to ojejciu;-)

reklama
wasze maluszki w brzuszku tez jeszcze zmieniaja pozycje? bo moj na ost wizycie mial ulozenie posladkowe a teraz czuje ze kopie tak jak by sie odwrocil do porodu ,ale porafi wrocic tez do tej posladkowej pozycji .
w1 cizy kiedyu Was bylo wiadomo

Natka Alex od 22 tygodnia jest główka w dół na usg jak się wierci i kręci to myślę że się jeszcze obraca napewno wiem ze coraz częściej przechodzi na prawą stronę na chwile bo na chwile ale jest ;-)

Magda trzymam kciuki

A ja przejrzałam sroczkowego nloga i jest REWELACYJNY "odkochałam" sie w nivea :D a "zakochałam się w rosmanie i już wiem co kupie dla maluszka i musze zmienić płyn do higieny

Moja mała to się jeszcze dużo kręci

Madzia współczuję tej diety. Na nic sobie nie mozesz pozwolić a jeszcze zgaga dokucza.
Co do tego sziadostwa, nie pozwalam mu rosnac i trzymam kciuki za wyniki :)
U mnie z mężem zgoda :) ah te chłopy :)

A no właśnie. Niby mogę jeść gotowane,ale znowu marchewka mi podnosi cukier strasznie. Tak samo biały ryż, a znowu brązowy juz nie dla wątroby. Normalnie nie mam co jeść :-(

reklama
Do góry