reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mam znowu katar i znowu musze przełożyc badania krwi i moczu i krzywa i co za tym idzie wizyte u gina. I jak tu sie nie denerwowac? I syrop z cebuli jakis suchy wyszedl, malo soku cos... Eh jak to dobrze,ze jest gdzie ponarzekac;)

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
hej laski:-)
c do zgagi to mezy mnie tezale po gruszkach i bananach ogolnie jak cos ciezkiego zjem:-)nie obrazilabym sie gdyby to byl znak ze Karol urodzi sie z bujna czupryna;-)

czas wstwac z cieplego wyrka

Ja to mam po wszystkim zgage ale też tak dziwnie bo w jeden dzień mnie męczy a w drugi nie 2 dni miałam spokoju była.ale bardzo mała a w nocy dość ze mnie obudziła to jeszcse spać przez nia nie mogłam dopiero w pozycji siedzącej usnelam dotego zaczął bo leć mnie brzuch tak dziwnie .
Heh no właśnie z tymi włoskami i ta czupruna to różnie była syn miał włosy i gaga była córa tez miała włosy a zgagi nie było ;-) może to tylko dotyczy chłopców ;-)

Dzień dobry :-)

U mnie nocka beznadziejna. Swędzenie się nasila, więc jutro pewnie znowu krew pobiorą. Mam tylko nadzieję, że te wyniki nie rosną tak szybko jak w poprzedniej ciąży. Cieszę się,że mam tę wizytę u gastroenterologa, bo moje samopoczucie po jedzeniu jest koszmarne!!! Zjadłam śniadanie i już mam zgagę taką,że mnie na wymioty zbiera :-(

I ja obalam wszelkie mity,że zgaga oznacza wzrost włosów. W każdej ciąży mnie zabić chciała, a moje dzieci wszystkie niemalże łyse :-D

moj wlasnie w nocy spi ,nie kopie tylko sie przekreca,kopie tylko wtedy jak zabiore rekez brzucha,czyli cala noc trzymam reke na brzuch (az mi zawsze dretwieje) i dopiero rano po prebudzeniu dostaje kopa:-)

ehh juz nam ostatnia prosta zostala,nie powiem boje sie porodu :szok:

Madzia kciuki trzymam żeby było dobrze a to cholerstwo nie rosło.
Natka mnie mały zazwyczaj kopie w nocy nie raz mnie to obudzi dzisiaj od 5 szaleje kolo 7 znowu tak się wiercil ze cały brzuch zmieniał pozycję :-) tylko nie wiem czemu niektóre kopniaki czy wiercenia się mnie bolą :-(

reklama
Do góry