reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Kropek u nas laboratorium do 13 ale ja do pracy muszę jechać. Nie zdążę załatwić kilku spraw więc już nie jadę.
Jadźka
mama 2 synów
A ja dzisiaj się wyspałam
Ale za to coś mnie bierze wstałam i tak mnie w gardle drapie i rano kaszel mnie męczył
Ale za to coś mnie bierze wstałam i tak mnie w gardle drapie i rano kaszel mnie męczył
margarita888
Dzień dobry kobietki,
ale źle spałam dzisiaj, 6 razy wstawalam i chodziłam po domu, zaczyna tak być co noc. Chyba organizm się przyzwyczaja do wystawania do dziecka ;-)
Pogoda piękna, zaraz pranie będę wieszać i działam dalej.
Dziewczyny kurujcie się póki się coś nie rozwinie.
ale źle spałam dzisiaj, 6 razy wstawalam i chodziłam po domu, zaczyna tak być co noc. Chyba organizm się przyzwyczaja do wystawania do dziecka ;-)
Pogoda piękna, zaraz pranie będę wieszać i działam dalej.
Dziewczyny kurujcie się póki się coś nie rozwinie.
beemik
Dzień dobry, mi zostały jeszcze 3 dni urlopu, wiec korzystam póki mogę :-) dzis zaliczyłam pierwszą noc z moja nowa poducha z motherhood dla kobiet w ciązy. Super sie z nia spało, ale niestety utknęłam na jednym boku, bo zeby na drugi sie przewrocic to musze wstawac, przekrecac ja i z powrotem sie tam wygodnie ulokować, wiec troche na plecach próbowałam, bo nie chcio mi sie podnosić...Tez tak macie?
Zdrówka dla wszystkich choruszków!
Zdrówka dla wszystkich choruszków!
Carolajna32
Beemik ja to już przez sen z poduchą chlap na drugi bok i śpię dalej.
Bettina2701
Dzień dobry.
Trochę mnie stresuje to moje dziecię. :-(Wczoraj o 22 już leżałam w łóżku. A to jest pora najaktywniejsza Malutkiej. Dochodzi 23 a tu nic. Wstałam zjadłam cukierki, pochodziłam, położyłam się i dalej czekam. Trzącham brzuchem i nic. Już chciałam do szpitala się szykować ale po północy się obudziła, ufff. Teraz jem śniadanie i czekam na kopniaki.
Miałyście takie chwile ciszy? Co wtedy robicie, żeby dzieciaczka pobudzić? :-(
Trochę mnie stresuje to moje dziecię. :-(Wczoraj o 22 już leżałam w łóżku. A to jest pora najaktywniejsza Malutkiej. Dochodzi 23 a tu nic. Wstałam zjadłam cukierki, pochodziłam, położyłam się i dalej czekam. Trzącham brzuchem i nic. Już chciałam do szpitala się szykować ale po północy się obudziła, ufff. Teraz jem śniadanie i czekam na kopniaki.
Miałyście takie chwile ciszy? Co wtedy robicie, żeby dzieciaczka pobudzić? :-(
Bozienka24
Carolajna a o której masz wizytę i kiedy ? Wyniki przynajmniej u mnie są tego samego dnia od 14 może jeszcze w poniedziałek zdążysz
reklama
Carolajna32
Bozienka w poniedziałek kładą wykładzinę więc nie zdążę. We wtorek mam lekarza popołudniu ale muszę o 8 jechać do pracy
Bettina tak. Zwykle jak czekam to cisza.
Teraz młody od prawie godziny cuduje w brzuchu
Bettina tak. Zwykle jak czekam to cisza.
Teraz młody od prawie godziny cuduje w brzuchu