reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Anit - tak z opisu to może być i ząb i coś innego. Kojarzę ze przy ósemkach często pojawiają się dolegliwości dodatkowe - gorączka, stany zapalne, przeziębienia itp. Więc to pewnie też by się kwalifikowało. Ale chyba najlepiej odwiedzić internistę lub dentystę.

U mnie po fatalnej nocy wczoraj, dzieci spały ładnie, więc ja też. Dopiero teraz M. się przebudził , ale chyba jeszcze zaśnie. Jak miło:-) Dzisiaj przede mną wyprawa do moich rodziców, na razy dni, ale bez męża, więc pewnie za bardzo nie odpocznę. Zobaczymy.

reklama
Oczywiście w piątek mam wizytę topowiem ginowi.dziewczyny strasznie ddużo piszecie kurcze 24h jesteście aktywne.aż sobie nie wyobrażam. Kilka dni nieobecności.
Wiecie co ostatnio często łapie się na zadyszcze nawet przy normalnym. Wolnym funkcjonywaniu.Albo siedzę przed tv i muszę głębszy oddech złapać bo tak mi jakoś często ciężko.też tak macie???

Kropek ja miałam kubek ten taki plastikowy co masz gorące napoje nie raz w nich nie wiem ile tam jest 250 300 ml masz na wypicie 3 minuty ja sobie piłam i z pielęgniarka rozmawiałam źle nie było teraz mam taki dziwny smak w ustach ale da się przezyc. A mały jaki aktywny się zrobił hahah masakra bluzka mi podskakuje .
Wogóle to weszłam pacze całą poczekalnia se myślę no to będzie awantura weszłam powiedziałam ładnie dziendoberek weszłam do pokoju powiedziałam ze na krzywa i pierwszeństwo :-) a teraz jestem zjadana wzrokiem

reklama
Widzą ale tu są same dziadki a niech się coś odezwa to sobie z nimi porozmawiam a pozatym pisze na drzwiach honorowi dawcy i kobiety w ciąży na krzywa cukrowa mają pierwszeństwo :-)

Do góry