reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Madziu może i tak , ale tak jak mówię sam to wyczytał ja wyprowadzać go z błędu nie będę skoro jest w takim przeświadczeniu. być może przepisy się zmieniły na moja korzysc być może to jakiś mega stary art. Nie wnikam;)

Miałam spać a przewraca się z boku na bok i ledwo zipie tąk mi gorąco.. okno otwarte mężowi zimno a ka ledwo oddycham..
Tez macie takie napady gorąca? Boję się że się w ten sposób przeziębie:(

reklama
Kropeczku jak wyszło na Twoją korzyść to oczywiście,że go z błędu nie wyprowadzaj :-D Ja po prostu wiem,że te zasady przy rejestracji są bo są, a ludzie i tak swoje robią ;-) Zwłaszcza w ostatnim czasie. Jak mąż rejestrował Nelly, to babka miała ewidentny niedosłuch napadowy :-D Ale w sumie zrobiła co chcieliśmy :-)

Anit jako że wirusy w ciąży mi nie obce, to uspokoję Cię. Nawet gdybyś świnkę złapała, to w II i III trymestrze przebiega ona zawsze bez komplikacji u matki i dziecka. Jedynie maleńkie zagrożenie jest w I trymestrze ;-)

Właśnie czytalam Madziu na ten temat i generalnie lily jest uznane za skrót lub zdrobnienie dlatego nie a imię liliana dopiero od niedawna jest akceptowane natomiast Lilith nie jest mile widziane zarówno jak Nelly;)
Ale nie jest mile widziane to nie znaczy ze zabronione czyli innymi słowy dobra wola urzędnika;)

Dzięki Madziu juz mnie uspokoilas. Teraz się zastanawiam czy faktycznie boli go ząb czy jednak świnka. Może niepotrzebnie brał tabletki przeciwbólowe.

Ostatnia edycja:
Ehhhh schylilam się żeby podnieść zabawki z podłogi i co jak mnie nie pierdzielko w plecach :-( i znowu bolą :-( do tego mały się rusza jakoś tak nisko strasznie i aż boli :-( ehhhh i wejs tu nie zwariuj ;-)

reklama
Madziu był szczepiony na odrę, świnkę, różyczki jak miał ponad 1 rok i 9.5 roku.

Głód mnie obudził musiałam wstać i zejść do kuchni zrobić jedzenie :( a teraz nie mogę spać, martwię się o syna :(

Do góry