reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Powiem Ci szczerze, że pierwsze słyszę. Sama jak tylko zaczynają mi krwawić czy są podrażnione zmieniam na zwykłą na jakiś czas. Ale skoro Tobie to pomaga to dlaczego nie.

reklama
Pozniej nadrobie wpisy. Ja juz po wizycie to było expresowe usg ,z dwie minuty, fruu end, mocz i cisnienie, koniec. Dzidzia ok, ruszala się zdarzyłam zobaczyc. Moze na następnej potwierdzi płec bo tu powiedziała nie widac i cyk wyłaczyła monitor. To była taka szybka kontrola dzis tylko, ale ciesze sie ze Jest

Witam wszystkie Panie :)

Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć :)

Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl

Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony ;)

Wrrrrr co za dzień od rana nic mi nie idzie :-( i do tego mi auto padło coś szczelilo coś puklo i dziękuję nie pojedzie odpali ale nic więcej nawet nie ruszy bo odrazu gaśnie dodam że paliwo jest ehhhh ciekawe co jeszcze się zepsuje dzisiaj :-(

reklama
Do góry