reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Widzę że coraz więcej nowych mam :)

Kurcze napisałam się i mi post uciekł..:(

Malinko teraz będzie już tylko lepiej. Dobrze, że w odpowiednim momencie trafilyscie do szpitala. Trzymajcie się :)

Emka powodzenia na wizycie aby dzidzius się dobrze ułożył ;)

Madisoni ja w poprzedniej ciąży musiałam brać relanium. Bylam w takich stanach że szkoda gadać, w dodatku jeszcze te hormony ciazowe.. wiesz wszyscy mi mówili, że dziecko będzie nerwowe i wogóle. Też się tego bałam ale to nie prawda dzidzius był zdrowy, spokojny i przesypiał ładnie w nocy. Trzymaj się kochana, będzie ok :) musi być:)

Choco jeszcze raz sto lat dla córki!
Ja się kiszę w pracy, czekam na śniadanie.
Mała z nami bo nie chciała jechać na basen.
Jutro mam cały dzień z mężem bo córka będzie z chrzestną :) ;)

Przespalam cala noc! Bez pobudek na piciu, placz i chec do zabawy. Dziewczyny, ktore oczekuja pierwszego maluszka cieszcie sie swoim snem :) i tym, ze mozecie po prostu wyjsc z domu :D

Dzisiaj w miare ladna pogoda wiec pewnie bedziemy na zewnatrz wiekszosc czasu. Narazie robie obiad na pozniej a Alex ma pierwsza drzemke.

Madisoni jestes silna kobietka wiec cokolwiek sie nie dzieje u Ciebie to dasz rade, dla siebie i dla malenstwa :* przytulam :*
Choco wszystkiego najlepszego dla coreczki :) niech rosnie zdrowo i silnie :)
Malinko bardzo sie ciesze, ze juz sie polepsza, tak trzymac.

reklama
Do góry