reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nie każdy ma możliwość dostania kredytu. My płacimy ratę za dom 1550 i ciesze się ze możemy spłacać swoje ale pół roku za kredytem chodziliśmy i naprawdę to było najgorsze pół roku naszego związku..
Co jednak gdybyśmy nie dostali tego kredytu? Wynajmowalibysmy dalej mieszkanie a w krk placilismy prawie 2000 za 2 pokoje wiec jak się przenieśliśmy do sacza to 1600 za cały dom z garażem i ogrodkiem to niezła alternatywa:)

Kropek wiem :-) oglądałam go :-) mówisz o takim brązowym drewnianym ?? Ja place za 3 pokoje 1300 i wcale te pokoje duże nie są więc 1600 to jeszcze nie tragedia a domy są między 1500 a 2000 i oczywiście droższe ;-) zobaczymy jak to będzie mam nadzieje ze się uda
Zdolności kredytowej narazie nie mamy mąż nie pracuje ja na nie wypłacanym chorobowym ;-) wiec Lipton jest jeszcze opcja wynajęcie domu i w później kupienia go . Nam nie ma kto pomuc musimy sami do wszystkiego dążyć.

Oj znam takich. Nam rodzice pomagali si3 urządzać nie powiem ale kredyt na 30 lat trzeba teraz spłacać :) a po za tym cały czas jeszcze coś się robi przy nim... jak to moj stwierdził nasz dom pochłania miliony..

reklama
Do góry